Hakkımızda

Hakkımızda

  • Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık

Firma Hakkında

Hukuk büromuz 2004 yılında Samsun’da Avukat Selvin BULUT tarafından kurulmuştur. Büromuz kuruluşundan bu yana kurumsal nitelikli dava takipler başta olmak üzere, hukuksal danışmanlık hizmeti ile uzmanlık ve çalışma alanımıza giren her türlü dava ve takip ile idari iş ve işlemlerin çözümünde büyük bir titizlik ve dikkat ile sonuca gitmeyi amaç edinmiş, bu misyon doğrultusunda da üstlenilen işler başarıyla yerine getirilmiştir.

Hukuk Büromuz ,hizmet vereceği alanın hassasiyeti ve sürekli bir verimin gerekliliğinin bilincinde, kuruluşundaki hedeflere lokomotif görevi üstlenecek kadrolaşmaya yönelerek güvenilir ve süratli hizmet vereceği kanaatindedir ve değişen şartlara uyum için gerek kadro olarak gerekse büro bünyesinde kullanılan gereçler olarak gelişime açık eğitime ve yenilenmeye hazır tutulmaktadır. Bu çerçevede hizmetlerini sürdüre gelmekte olan ofisimiz bugün ulaştığı potansiyel ile Av. Selvin BULUT önderliğinde, üç yardımcı avukat, çağrı merkezi ve operasyon yöneticileri, teminatlı dosyalar sorumlusu, 4 iş ve işlem takip personeli, 22 Call Center personeli, 7 operasyon personeli ve 2 yardımcı personelle, dosyalama ve arşivleme işlemleri yapan ekibimizle tüm kurumsal ve bireysel dava ve takipler ile iş ve işlemlerde hizmet vermekteyiz. Büro bünyesinde takip edilen icra takipleri ve davaların hızlı ve hatasız şekilde yönetilebilmesi için tüm icra ve dava takip verilerinde bilgisayar otomasyonu kullanılmaktadır. Keza gün geçtikçe büyüyen yürürlükte olan mevzuat ve yargı kararları külliyatı, bilgisayar ortamında güncellenerek takip edilmekte ve iş takibi, güncellenen bu veriler üzerinden yürütülmektedir.

Büromuzun prensip ve amaçlarından biri de ülkemizde maalesef kökleşmiş bulunan ,ihtilaf doğduktan sonra hukuki yardım talep etme alışkanlığını aşabilmektir. Bunun sağlanması amacıyla müvekkillere ileride hukuki sorun yaşayabilecekleri şahsi ve ticari karar ve hareketlerinde, sözleşme veya her türlü teşvik işlemlerinde kanuna ve hukuka uygun hareket etmeleri yönünde müdahaleci ve uyarıcı bir hukuki yardım hizmeti sunabilmek tarafımızca amaçlanmıştır. Bu amaçtan hareketle karşılıklı tespit edilen çeşitli konularla talep eden müvekkillere, ihtilaf doğmadan önce hukuki yardım ve bilgi sağlanmakta ve müvekkillerin olası maddi kayıpları asgaride tutulmaya çalışılmaktadır. Koruyucu hekimliğe benzetebileceğimiz bu hizmetle kurum ve şahıslara kurumsal bazda hukuk hizmeti sağlanabilmesinin temelinin atılabileceğini düşünmekteyiz.