Halley Hediyelik Eşya ve Oyuncak Sanayi Dış Ticaret Ltd. Şti.

Halley Hediyelik Eşya ve Oyuncak Sanayi Dış Ticaret Ltd. Şti.

  • Oyuncak - Oyun Grupları ve Sistemleri

Firma Hakkında

Halley Hediyelik Eşya ve Oyuncak Sanayi 
1993 yılında bir alışveriş merkezinde başlayan serüvenimiz, 7.000 m²'lik kapalı alana sahip Çekmeköy'deki fabrikamızda devam etmektedir. İlk başlarda sadece kendi perakende satışını yaptığımız ürünlerin tedariki için üretim yapan firmamız ürünlerimizin yoğun beğeni toplaması üzerine sektöre toptan ürün tedarik etmeye başlamış ve bugünkü konumuna gelmiştir. Peluş oyuncak imalatı konusunda 2000 yılından bu yana “Halley” markası adı altında üretimlerimiz devam etmektedir. Her geçen gün artan yenilikçi ve insan sağlığını önemseyen kalitemiz ile peluş imalatı konusunda adım adım yukarılara doğru tırmanıyoruz.
Ürünlerimiz Türkiye'den sonra son yıllarda katıldığımız fuarlarında etkisi ile yurt dışına da ihraç edilmektedir. Kalite- fiyat dengesini kurarak olabilecek en uygun fiyat politikası ile rekabet dengesini kurmaktayız. 
Ayrıca, Türkiye genelinde 1000’i aşan benzin istasyonuna oyuncak konusunda raf takibi yaparak hizmet vermekteyiz.
Ürün yelpazemizin içerisinde her boy rengarenk peluş çeşitleri, kız-erkek oyuncak grupları, kumandalı arabalar, bebek çeşitleri, koleksiyon metal arabalar, çek bırak metal arabalar, lisanslı peluş grupları ve lisanslı diğer gruplar, grup oyunları, okey, tavla , oyun kağıtları, pilli oyuncaklar ve sayamadığımız daha yüzlerce sürekli yenilenen çeşitlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız.

Firmaya Ait İş İlanları