Harman İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.

Harman İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.

  • İnşaat, Temizlik Hizmetleri, Atık Yönetimi, Çevre Danışmanlığı, Altyapı

Firma Hakkında

Yaşadığımız çevreyi kirleten ve insan sağlığını ciddi anlamda tehdit eden unsurlardan birisi de kentsel katı atıklardır. Oluşumundan itibaren üreticisi tarafından istenmeyen katı atıkların miktarı, artan nüfus, gelişen teknoloji ve göçler nedeniyle sürekli artmaktadır. Bundan dolayı özellikle büyük kentlerde katı atık yönetimi sorunu Belediyelerin çözmesi gereken en büyük sorunlardan biri olarak dikkat çekmektedir.
İnsanların huzurlu bir ortamda hayatlarını devam ettirebilmeleri için, zorunlu olan temiz, düzenli ve bakımlı yaşam alanları sağlamak için özel temizlik araçlarımız ve uzman personelimizle şehir temizliği konusunda da belediyeler aracılığıyla halkımıza hizmet vermekteyiz. Yapılan her çalışmanın bugünü olduğu kadar yarınları da etkileyebileceğinden sahip olduğumuz sorumluluğun bilincindeyiz.
Firmamız, 1983 tarihli Çevre Kanunu'nun yürürlüğe girmesinden sonra 1984 yılında kurulmuştur. Temelleri 1984 yılında atılan Harman İnşaat yaklaşık 40 yıldır bu yolculuğunda değişimi sürekli olarak takip etmiştir.

Firmaya Ait İş İlanları