Hasbro Oyuncak

Hasbro Oyuncak

Firma Hakkında

1984 yılında bir Türk firması olarak kurulmuş olan İntertoy, dünya oyuncak devi Hasbro'nun 1999 yılında hisselerini satın almasıyla %100 uluslararası bir yapıya geçerek Hasbro'nun Türkiye ofisi olarak faaliyet göstermeye başladı. 
Hasbro, dünya çapında tanınan markalarıyla tüm dünyadaki çocuklara ve ailelere geniş kapsamlı, sürükleyici eğlence seçenekleri sunan markalı bir eğlence şirketidir. Markalı oyunlardan oyuncaklara, sinema filmleri ve Hasbro stüdyolarında yaratılan çizgi filmlerden televizyon programlarına, lisanslı ürünlerden video oyunlarına markalarını tüketicilerle buluşturan Hasbro, TRANSFORMERS, LITTLEST PET SHOP MİNİŞLER, NERF, PLAYSKOOL, MY LITTLE PONY, G.I. JOE, MAGIC: THE GATHERING ve MONOPOLY gibi çok sevilen ve bilinen markaların sinerjisinden yararlanarak tüketicilerine eğlencenin kapılarını açıyor. 
 
Hasbro CEO’su Brian Goldner 2008 yılında Market Watch/Dow Jones tarafından, Hasbro’nun bir oyun ve oyuncak firmasından öte bir eğlence firması ve markası haline gelmesine olan katkılarından dolayı yılın CEO’su seçildi.
Hasbro, sosyal sorumluluk bilinci taşıyan bir firma olarak 2000 yılında deprem bölgesinde Hasbro İntertoy İlköğretim Okulunu açtı. Bunun yanısıra, 20.yılını kutladığı 2004 yılında, 4 ayrı devlet hastanesinde cocuk oyun odaları açarak sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi.  
Merkezi Rhode Island, ABD'de bulunan Hasbro, dünyanin lider oyun ve oyuncak üreticisi olarak 100’den fazla ülkede kendi ofisleri ve distribütorleri aracılığıyla yüzlerce eğlenceli ürününü tüketiciyle buluşturuyor.

Firmaya Ait İş İlanları