İbavalresa Boya ve Kimya San. Tic. A.Ş.

İbavalresa Boya ve Kimya San. Tic. A.Ş.

  • Boya Sanayi

Firma Hakkında

İBA.VALRESA A.Ş. Türk ve İspanyol ortaklığı ile ahşap ve sanayi boya ve vernikleri tasarımı, imalatı ve pazarlaması konularında

hizmet vermek üzere İBA Kimya A.Ş ve VALRESA firmaları tarafından 2005 yılında Ankara’da kuruldu.

Boya ve vernik üretim faaliyetlerine 1977 yılında Ankara’da başlayan İBA KİMYA A.Ş boya üretimine ilave olarak 1995 yılında toz boya üretim tesislerini kurarak Türkiye toz boya sektöründe lider üretici konumuna ulaşmıştır.

VALRESA SA. ise mobilya boyaları ve vernikleri üretimine 1965 yılında Valencia-İspanya’da başlamış olup ikinci tesislerini 2004 yılında Meksika’da faaliyete geçirmiştir. VALRESA markalı boyalar 5 kıtada 6000 müşteriye ulaşarak global anlamda kabul gören markalar arasında yer almaktadır.

Boya sektöründe 30 yılın üzerindeki bilgi birikimi ve tecrübenin bileşimiyle kurulanİBA.VALRESA A.Ş Avrupa ve Türkiye’nin en modern boya üretim tesisleri arasında yer alabilecek alt yapı ve otomasyon teknolojisine sahip olup,Ankara Sincan 1.Organize Sanayi Bölgesinde 32.000 m2 alan üzerinde kurulmuş ve faaliyetlerini sürdürmektedir. Tesiste mobilya boya ve vernikleri, sanayi boyaları, tinerler, sertleştiriciler ve alkid reçineleri üretilmektedir.

Firmaya Ait İş İlanları