İdea Teknoloji Çözümleri Bilgisayar Sanayi Tic.a.ş.

İdea Teknoloji Çözümleri Bilgisayar Sanayi Tic.a.ş.

  • Bilişim, Yazılım

Firma Hakkında

İdea Teknoloji Çözümleri, 2005 yılında, satış süreçlerinin daha etkin yönetimini sağlayacak yazılımlar geliştirmek amacıyla kuruldu.
İdea Teknoloji Çözümleri, bugün Türkiye’de ve komşu bölgelerde, geniş satış-dağıtım ağına sahip kuruluşların uzun vadeli iş ortağıdır.
Satış-dağıtım yönetimi alanında şirketlerin performansını maksimize eden, yazılım teknolojilerine dayalı güncel çözümler sunmaktadır.
Vergi teknolojileri alanında, 2013 yılından itibaren, e-Fatura, e-Defter uygulamalarının Türkiye'de yerleşmesi ve yaygınlaşması sürecinde öncü rol üstlendi, geleceği tanımlayan adımlar attı.
2013 yılında, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından onaylanmış ilk e-Fatura özel Entegratör olan İdea Teknoloji Çözümleri, yine 2013 yılında, platform bağımsız ilk e-Defter çözümü üreticisi, e-Arşiv Faturası hizmet izni alan ilk özel Entegratör oldu.
2016 yılında, e-Defter üzerinden vergi denetimi yapan ilk çözümü pazara sundu.
İdea Teknoloji Çözümleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge merkezi yetki belgesini 2014 yılında aldı. 2016 yılında Üniversitelerle en yaygın ve en fazla işbirliği yapan Ar-Ge merkezleri içinde örnek gösterildi.
İdea Teknoloji Çözümleri Teknoloji, satış - iş uygulamaları ve vergi teknolojileri alanlarında yeni çözümler geliştirmeyi sürdürmekte ve müşterileri için “bir sonraki adımın” hazırlığını yapmaktadır.