İdm İç Denetim Merkezi Danışmanlık Eğitim ve Tic.

İdm İç Denetim Merkezi Danışmanlık Eğitim ve Tic.

  • Denetim Hizmetleri

Firma Hakkında

 
 İDM İç Denetim Merkezi Danışmanlık Eğitim ve Ticaret Limited Şirketi

 

İç Denetim Merkezi, ismini temel faaliyet alanından alan, hizmetlerinin odağında iç denetim fonksiyonu olan ve iç denetimle ilişkili risk yönetimi, kontrol sistemi ve kurumsal yönetim alanlarında denetim ve danışmanlık hizmeti sunan gelişim odaklı, yenilikçi bir kuruluştur.

İç Denetim Merkezi, hizmetlerini iç denetimin güvence ve danışmanlık fonksiyonu kapsamında, alanında uzman ulusal ve uluslararası danışmanlar ile geniş bir yelpaze çerçevesinde yerine getirmektedir.

Uluslararası normların ülkemizde yerleştirilmesini, hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olarak benimseyenİç Denetim Merkezi, saha tecrübesini uluslararası standartlar ile harmanlayarak müşteri ve çözüm odaklı yaklaşım ile hizmetlerini yerine getirmektedir.

Sunduğu hizmetlerde sektörel bir ayrım gözetmeyenİç Denetim Merkezi, KOBİ ölçeğinden Grup Şirketleri ve Holding yönetimlerine kadar özellikle, İmalat ve Sanayi, Otomotiv, Lojistik, Turizm ve Otelcilik, Dayanıklı Tüketim Malları, İnşaat ve Gayrimenkul, Sağlık, Eğitim, Telekomünikasyon, Serbest Bölge İşletmeleri, Gıda ve Tekstil sektörlerine ilişkin risklere odaklanarak denetim ve danışmanlık hizmetlerini yerine getirmektedir.






Firmaya Ait İş İlanları