Ifasturk Mali Müşavirlik ve Denetim

Ifasturk Mali Müşavirlik ve Denetim

  • Mali Müşavirlik - Muhasebe

Firma Hakkında

IFAS Türk “Uluslararası Finansal Denetim Sistemi” farklı iş kollarında faaliyet gösteren orta ve büyük ölçekli firmalara, 3568 sayılı kanun kapsamında yetki almış uzman kadrosuyla, başta bağımsız denetim ve mali müşavirlik hizmetleri olmak üzere, mali alanda bilirkişilik, değerleme, muhasebe organizasyonu, vergi hukuku, iş hukuku ve sosyal güvenlik hukuk danışmanlığı olarak müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda geniş yelpazede hizmetler sunan bir danışmanlık şirketidir.

Bu ana başlıkların yanı sıra, bizi girişim faaliyetlerinin en önemli adreslerinden biri konumuna getiren Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Mevzuat Danışmanlığı, ARGE Mevzuat Uygulamaları ve ilgili Devlet Destek ve Teşvik Danışmanlığı alanlarında da büyük bir titizlikle çalışıyoruz.

Kurumlara fayda yaratacak çözümlerin oluşmasıyla ilgili olarak kamu kuruluşlarının desteklemiş olduğu mali ve ekonomik yatırım teşvikleri ile hibe ve destek faaliyetlerini çok yakından takip ediyor, bu faaliyetleri genişletiyoruz.

Türkiye’de yatırım yapmayı planlayan uluslararası firmaların tüm operasyonlarında, mevzuata ve işleyişe hâkim tecrübeli ekip olarak görev başındayız.

IFAS Türk olarak misyonumuz, şirketimiz müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda, kalite ve verimliliği arttırmayı ve en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir.

Firmaya Ait İş İlanları