İhsan Bilgisayar Yazılım

İhsan Bilgisayar Yazılım

  • Bilişim, İnternet, Yazılım

Firma Hakkında



İhsan Bilgisayar Yazılım Ocak 2005 yılında kurulmuş olup başlangıçta yazılım sektöründe daha sonraları donanım, hosting, web tasarımı ve iletişim sektöründe de hizmet vermeye başlamıştır. Her geçen gün müşteri potansiyeli artan firmamız müşteri memnuniyeti için çağın her teknolojisi ile müşterilere hizmet vermeye devam etmektedir.
Firmamız ilk olarak trafik tescil büro amirliklerine yönelik ruhsat yazma ve kayıt tutma programı geliştirdi. Daha sonra bu programı geliştirerek trafik müşavirlerinin de kullanımına sundu. Kısa zamanda İstanbul'daki trafik tescil büroları ve trafik müşavirleri tarafından büyük çapta talep gördü. Zamanla program entegre modüller eklenerek zenginleştirildi. Trafik Tescil halen tüm Türkiye’de kullanılmakta ve her geçen gün değeri artmaktadır.
Trafik Tescil’in İstanbul’da kullanımı git gide artarken benzer bir programın ehliyet içinde üretilmesi istenildi. Kısa zamanda ehliyet yazdırmaya ve kayıt tutmaya yönelik kapsamlı bir program üretildi ve ismi Trafik Ehliyet konuldu. Bu program 15 günde verilen ehliyetleri 1 günde verilir hale getirdi ve 2 yılda neredeyse tüm Türkiye deki bütün il ve ilçelerde kullanılmaya başlandı..
Bunların dışında benzer bir proje de emniyetler de silah ruhsat büroları için de geliştirdik.
2008 yılında firmamız köy ve dernekler için hazır wep sitesi projesi geliştirdi ve Türkiye çapındaki bazı köy derneklerinin kullanımına sundu. Şuan da bu projeyi köy derneklerinden çıkarıp her kurumun kullanabileceği bir yapıya dönüştürmeye çalışmaktayız ve www.hazirportal.com sitesi üzerinden geliştirmeye devam etmekteyiz.
2013 yılında ise sigorta acentelerine yönelik sektörel bir uygulama geliştirilmeye başlanıldı. Hızlı teklif işlevi olan bu program 2014 yılı itibari ile ticari olarak satılmaya başlanıldı. Kısa zaman içinde sektöründe büyük başarı elde ederek yüzlerce büyük acente tarafından tercih edildi. Halen geliştirmesi devam etmekte olan uygulama git gide yeni özellikler kazanarak sigorta acentelerinin vazgeçilmez bir parçası oldu. 
Şuanda firmamız Özinan Otomotiv Müşavirlik Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti. bünyesinde bulunmakta olup bilişim kısımları Gebze Gosb Teknopark ve İstanbul Maltepe Ritim İstanbul ofisinden faaliyetlerini sürdürmektedir.