İkon Telekom A.Ş.

İkon Telekom A.Ş.

Firma Hakkında


İKON TELEKOM A.Ş.

İkon iletişim telekomünikasyon A.Ş., 1 Ocak 2004 tarihinden itibaren rekabete açılan Türk Telekomünikasyon pazarındaki yerini alabilmek amacıyla, 2003 yılı içerisinde kurulmuş ve çalışmalarına başlamıştır. Teknik alt yapı yatırımını tamamlamış olan şirketimiz, C tipi UMTH - Uzak Mesafe Telefon Hizmeti - lisansı için Telekomünikasyon Kurumuna başvuran ve 17.05.2004 tarihinde ilgili lisansı alan ilk şirketler arasında bulunmaktadır.
İkon Telekom olarak hedefimiz, telekom pazarına gerçek anlamda \"müşteri odaklı\" çalışan, teknoloji alanında geniş vizyonu ile kendini güncelleyen, güvenilir, samimi ve size \"dost\" bir şirket kazandırmaktır. Müşterilerimizin iletişim harcamalarında %30'lara varan indirim sağlamak, ulaşmak istediğimiz sonuçtur. Bunu başarmak için şirketimiz kurucu ortakları, Amerika Birleşik Devletleri'nde telekom pazarında sahip oldukları teknik ustalık ve iş dünyasında profesyonel yöneticiler olarak kazandıkları deneyimleri İkon Telekom'a da taşımışlardır.
Sahip olduğumuz uluslararası ve bölgesel satış tecrübeleri ışığında, şirketimizin hem kurucu hem de çalışanları olarak, telekom sektöründe güçlü bir sinerji yarattığımıza ve yeni bir bakış açısı getirdiğimize inanıyoruz.
Özel amacımız; kullanıcılarımızla etkileşim içinde yenilikçi, yaratıcı, formaliteden ve bürokrasiden uzak bir telekom şirketi yaratmak ve müşterilerimize mükemmelliyetçi olduğu kadar, dostça bir iş ilişkisi ile de hizmet verebilmek; yani \"protokolsüz\" iletişimin kapılarını açmaktır...

Firmaya Ait İş İlanları