İnci Grup

İnci Grup

  • İnşaat, Beton

Firma Hakkında


İnciler İnşaat Kum Ocağı İşletmeciliği A.Ş.
Sakarya’nın öncü grupları arasında yer alan İnci Grup, ilk olarak İnci Petrol markasıyla akaryakıt sektöründe ticaret hayatına başlamıştır. Sakarya’nın Adapazarı, Karasu ve Hendek ilçelerinde akaryakıt istasyonlarıyla hizmet vermeye devam etmektedir.

Daha sonra inşaat sektöründe İnci Beton markası ile ortaya çıkardığı imajı ve güveni adım attığı her sektöre yansıtmıştır. İnci Beton, hazır beton sektöründe standart hazır beton ile birlikte hazır yaş sıva, sentetik lifli beton, renkli beton, kendiliğinden yerleşen beton, hafif beton gibi farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek beton çeşitleri üretmektedir. Sakarya’nın Adapazarı, Hendek, Karasu ve Taraklı ilçelerinde beton santralleriyle hizmet vermektedir.

İlerleyen yıllarda ise farklı sektörlerde de kendini gösteren ve İnci Grup çatısı altında toplanan, yaptığı projelerde hayati değerleri ön planda tutarak farklılığı yakalayan İnci Yapı markası ile konut inşaatları, endüstriyel yapılar, ticari binalar, oteller, prefabrik yapılar, çevre düzenleme işleri, alt yapı ve yol inşaatları gibi alanlarda başarıyı yakalamıştır. Deneyimli ve profesyonel ekiplerimiz, hiç durmaksızın değişim gösteren yaşam alanlarını akılcı, modern ve estetik bir çizgiyle hayata geçirmektedir.