İndense Danışmanlık

İndense Danışmanlık

  • Metal Sanayi, Demir- Çelik , Çelik Montaj İmalat

Firma Hakkında

 
İndense Danışmanlık

INDENSE Danışmanlık, İnsan Kaynakları sektöründe Türkiye’ de bulunan Üst Düzey kuruluşlar ve Yabancı firmalara hizmet vermek üzere kurulmuştur. İnsan Kaynakları Yönetimi ile ilgili tüm konularda hizmet vermektedir.

 

Şirket olarak, Türkiye’nin büyük kuruluşlarında İnsan Kaynakları Yöneticiliği yapmış Yönetim Danışmanları, Şirket yöneticileri ve uzman çalışanları ile şirketlerde Stratejik İnsan Kaynakları Yönetim Hizmetleri, İş ve Sosyal Güvenlik Mevzuatı Danışmanlığı, Bireysel ve Kurumsal eğitimler ile ilgili hizmetler sunmaktadır.

 

INDENSE HR, Yapılanma ve Sistem kurma aşamasında, iş yapış şekillerinin değiştirilmesi çalışmaları sonucu ortaya çıkan yeni süreçler, yeni organizasyon yapısı, yeni teknolojik altyapının tasarlanmasında uygulanabilir bir sistem kurmaktadır.

 

Stratejik İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi yapılanması sırasında değişim yönetimi için gereken tasarımların hayata geçirilmesi aşamasında Yönetici ve çalışanların tasarlanan sistemlere, süreçlere ve organizasyona inanmalarını sağlayacak çalışmalar yapılmaktadır.

 

Personelin değişime uyum göstermesi ve geliştirilen uygulamaları kullanmalarını sağlayacak sistem entegrasyonları, seminerler ile çalışanları sistemin içerisine dahil ederek projenin başarı ile tamamlanmasını sağlamaktadır.

 

Gerçekleştirilen yapılanma projesinden tam verim sağlanması için başarılı bir değişim ile mevcut yapıdan hedeflenen yapıya doğru giderken iki türlü geçiş sistemi izlemektedir. Kurumsal ve Bireysel geçişlerin her ikisine de eşit derecede önem vererek yapılanmayı sağlarken geçişlerin verimliliğini sağlayacak tedbirler alınmaktadır.

 

Kurumsal geçiş ile şirketin vizyon ve stratejilerinin başarıyla hayata geçirilmesi için izlenen süreç ve teknolojilerde gerçekleştirilen değişim esas alınmaktadır. Bireysel geçiş ile hedef yapının çalışanlar üzerinde yarattığı etkinin yaşattığı psikolojik süreçlere gereken önemi vererek yapılanmaları tamamlanmaktadır.