İnfotron A.Ş.

İnfotron A.Ş.

  • Hizmet, Mühendislik Hizmetleri

Firma Hakkında

 
infoTRON Elektronik ve Bilgisayar Sistemleri Üretim ve Ticaret A.Ş.

Yüksek teknolojiye dayalı çözümler ve hizmetler üretmek amacıyla Haziran 1994'te kurulan infoTRON, öncülük ettiği ve gerçekleştirdiği birçok yüksek teknoloji projesiyle Türkiye’nin saygın kurumlarından biri haline gelmiştir. 1994’te kurulan infoTRON’ un Merkez Ofisi İstanbul’da bulunurken, Ankara’da bir şubesi ve Münih, Almanya’da bir Avrupa ofisi bulunmaktadır.

infoTRON'un Misyonu, varolan yüksek teknolojiyi kullanarak, veya gereken yeni teknolojileri yaratarak, en kısa zamanda, en iyi ürün veya servisi sağlayarak, müşterilerine değer katmak, ve aynı zamanda kişisel bilgi, yetenek ve işbirliğini arttırabilmektir.

infoTRON müşterilerine en iyi çözümü, en kısa sürede sunmak için gerekli altyapı, donanım ve yazılımlara yatırım yapmıştır, ve bünyesinde birçok yüksek teknolojileri barındırmaktadır. infoTRON çeşitli personel eğitimleri ile, teknolojisini sürekli yenilemesiyle, günden güne kendini geliştirmektedir. Dünya çapında çeşitli projelerde önemli sorumluluklar üstlenen infoTRON, ISO 9001:2008 kalite belgesine sahiptir.

infoTRON'un başlıca 2 ana bölümü vardır: Ürün Geliştirme ve Simülasyon

infoTRON Ürün Geliştirme konsept tasarımından, üretim sürecine kadar olan geniş bir alanda yüksek teknoloji donanım ve yazılımlarla, ve en önemlisi tecrübeli ve yetenekli mühendis ve tasarımcı kadrosuyla hizmet vermektedir.

infoTRON Simülasyon gerek savunma sanayinin, ve gerekse özel sektörün simülasyon, simülatör sistemleri, sanal gerçeklik ihtiyaçlarına yönelik olarak yazılım geliştirme ve sistem entegrasyonu konularında ileri teknolojik çözümler sunmaktadır.

infoTRON, kurulduğu günden beri gibi birçok ulusal (TEYDEB, TTGV) ve uluslararası (Eureka, AB Çerçeve Programları) Ar-Ge projesine imza atmış, ve 2002 yılında TUBİTAK, TTGV ve TÜSİAD tarafından düzenlenen Teknoloji Kongresi'nde, Renault-Fransa için geliştirdiği CARDS (Yatkın Otomotiv Ar-Ge Simülatörü) projesi ile de \"Teknoloji Başarı Ödülü\" almıştır.

infoTRON'un personel kadrosunda birçok tasarımcı, teknisyen, mühendis, ve yazılımcı yer almaktadır. infoTRON bugüne kadar, Türk Sanayisi'ne Ürün Geliştirme ve Simülasyon konularında önderlik etmesindeki başarısını, bir diğer deyişle [+]sını, inançlı, yaratıcı, kabiliyetli ve çalışkan ekibine borçludur.