İpr Grup

İpr Grup

  • Temizlik Hizmetleri, Güvenlik Hizmetleri

Firma Hakkında

Sektöre farklı bir vizyon ve bakış açısı getirme hayaliyle 1996 yılında kurulan IPR Grup; profesyonel ekibi, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve global standartlardaki kalite politikasıyla 20 yılı aşkın bir süredir temizlik ve güvenlik sektöründe hizmet vermektedir. IPR Temizlik ve IPR Güvenlik olarak müşterilerine en hızlı, en etkin ve en uygun çözümleri sunmak için büyük bir titizlikle çalışan grubumuz, personel seçimi ve eğitimine ekstra hassasiyet göstermekte ve inovatif gelişmeler doğrultusunda kullandığı teçhizatları sürekli yenilemektedir. İSO 9001 Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi standartlarında hizmet veren grubumuzun temizlik şirketi, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen ''Beyaz Bayrak'' temizlik sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Grubumuzun güvenlik şirketi ise 5188 Sayılı Kanun kapsamında faaliyet göstermektedir ve hizmet kalitesi TS 12782 numaralı belge ile tescillenmiştir.
Misyonumuz;
Müşterilerimizin, çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin ve tüm paydaşlarımızın memnuniyetini ön planda tutarak çevre dostu malzemeler ve üst düzey ekipmanlarla hizmet verdiğimiz kişi ve kurumlar için temiz ve güvenli yaşam alanları sağlamak.
Vizyonumuz;
Temizlik ve güvenlik hizmetleri alanında yeni metotlar kullanarak başarı ve sonuç odaklı çalışmak; rakiplerinden daha fazlasını vadeden, paydaşlarıyla
birlikte büyüyen, her aşamada fark ve değer yaratan öncü bir firma olmak