Kahvecioğlu Plastik

Kahvecioğlu Plastik

  • İthalat - İhracat, Plastik ve Ürünleri

Firma Hakkında


Kahvecioğlu Plastik San. ve iTH. İhr. Paz. Ltd. Şti   29 Yıldır Sektöründe Lider Marka

Kahvecioğlu Plastik, 1988 yılında MÜHENDİSLİK PLASTİKLERİ olarak adlandırılan Poliamid 6, POM (Delrin), PTFE, PVC, Polipropilen, PET, Cast Poliamid gibi malzemelerin ithalatı ve toptan satışı amacı ile kurulmuştur. 
Sunulan ürünü çeşitlendirmek, satışı ve servisi hızlandırmak, mevcut stok seviyesini genişletmek ve en genel anlamda müşteri memnuniyetini sağlamak amacı ile İstanbul Edirnekapı – Topçular ve İkitelli'deki ofislerimizde toplamda 2.500mt2 stok merkezi ile hizmet vermekteyiz.
Son kullanıcıda şekillenecek ürün kalitesi; ancak ileri teknoloji üretim prosesine sahip tesislerde, en iyi hammaddeler kullanılarak elde edilen yarı mamül termoplastikler ile sağlanır. Bu görüşün şekillendirdiği hedefimiz Avrupalı seçkin firmaların kaliteli ve yüksek teknoloji ürünlerini, distribütörlük anlayışı ile en uygun fiyata piyasaya sunmaktır. Türkiye temsilcisi olduğumuz firmalar ; Röchling
Quadrant
Guarniflon
  Kuruluşundan bu yana, piyasa ve olumsuz rekabet koşulları ne olursa olsun, kalite ve teknolojik gelişimden taviz vermeden sunduğumuz hizmet, bizi müşterilerimiz tarafından tercih edilen öncü firma haline getirmiştir.
 
   

Firmaya Ait İş İlanları