Kale Pazarlama A.Ş.

Kale Pazarlama A.Ş.

  • Bahçe Mobilyaları, Ev Mobilyaları

Firma Hakkında


Kale Pazarlama Dayanıklı Tüketim Malları
 

Konya ‘ da pazarlama sektöründe yılların deneyimine sahip Kale Pazarlama A.Ş. ilk olarak 1950 yılında Mehmet ve İbrahim ÇELİK kardeşlerin birlikte açtıkları manifatura mağazası ile ticarete başlamıştır. 

1976 yılında kurulan şirketle dayanıklı tüketim mamulleri sektörüne girerek Türkiye’nin bir çok ünlü markasını İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde başarı ile temsil etmiştir.  

1994 yılında mobilya sektöründe dünya markası olan İstikbal markasının bölge temsilciliğini üstlenen firma 1997 yılında Bellona markasının da bölge temsilciliğini almış ve yelpazesini genişletmiştir. 16.06.2001 tarihinde açılışı yapılan ÇELİK PLAZA ile kurumsal anlamda şirket bünyesinde yer alan tüm birimler muhasebe-pazarlama-depolama gibi artık tek bir çatı altında toplanmıştır. Ayrıca Çelik Plaza da Kale Paz.A.Ş. ile birlikte Çelikkale Day. Tük. Mal. San. Tic.A.Ş. - Çelikhalı Day. Tük. Mal. San. Tic.A.Ş. Kon-Çelik Sigorta A.Ş.  firmaları da plaza çatısı altında bulunmaktadır. Çelik Plaza   20,000 M² kapalı alana sahip olmakla beraber İdari Binalar, Depolama ve Teşhir Centroom, servis bölümü olmak üzere dört bölümden oluşmaktadır.