Kam Ankara Beton Sanayi A.Ş.

Kam Ankara Beton Sanayi A.Ş.

  • Üretim / Endüstriyel Ürünler, Yapı, İnşaat, Beton, Proje Taahhüt

Firma Hakkında

KAM A.Ş.
İleri teknoloji ve üstün kalite anlayışı ile prekast üretimi yapan KAM, 1980 yılında üretime başlamıştır.
Kuruluşun adını dahi, benimsediği \"Kalite\", \"Araştırma\", \"Modernizasyon\" sözcüklerinin baş harflerinden almış olan KAM; Türkiye´nin en büyük prekast üreticisidir.
Kuruluş, vizyonu ve kendini yenileyen yapısı ile, kalite ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden ödün vermeden, sektörde ilerleyişini sürdürmektedir.
KAM, ürün yelpazesini her yıl zenginleştirerek; kalite araştırma geliştirme laboratuvarı denetimi ve gözetimi altında Ankara Saray´da 70.000 m² ve Ankara Başkent OSB´de 130.000 m² olmak üzere, toplamda 200.000 m² arazi üzerinde, kadrolu 600 çalışanı ile çalışmalarına devam etmektedir.
2014yılında 168.000 m³ üretim ile sektörde açık ara farkla rekor kırmış olan KAM, yüksek kapasitenin getirdiği verimliliği, müşterilerine ekonomiklik olarak yansıtmaktadır.
KAM, 1996 yılından beri TS EN ISO 9001:2008 KaliteYönetim Sistem Belgesine, TSE K 118 (Ön Dökümlü Betonarme Yapı Elamanları - Kalite Yönetim Sistemleri) Belgesine ve ürünlerinde TS EN, CEBelgesine sahiptir. Kuruluş 2000 yılından beri etkin bir şekilde Toplam Kalite Yönetimi yaklaşımını ve 2010 yılından beri Yalın İmalat yaklaşımını benimsemiştir. Kurulduğu 1980 yılından beri \"önce kendin beğen\" ilkesi ile müşteri memnuniyetine odaklanmıştır.
Kuruluş bünyesindeki Teknik Ofis ve Ar-Ge departmanları ODTÜ danışmanlığında; sürekli olarak yeni ürün tasarımı çalışmalarına devam etmektedir.
Bu Ar-Ge çalışmaları neticesinde kuruluş teknolojisi olarak adlandırılan \"Daha Uzun, Daha Geniş, Daha Güçlü\" çatı makası ve kolon üretmiş olup; bu ürünler buluş niteliği taşıdığından TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görülmüştür. Başvuru sonucunda patent ve faydalı model koruması altına alınmıştır.
teknolojisi ile2008 yılında, Ankara’da bir alışveriş merkezi inşaatında Türkiye’de bir ilk olan 29 m (yani 10 katlı bina)yüksekliğindeki tek parça prekast betonarme kolon üretilerek, dünya rekoru kırılmış, 2011 yılında, Ankara’daki bir fabrikanın yapımında kullanılmak üzere30,5 mile ikinci kez ve aynı yıl içinde33,77 m tek parça prekast betonarme kolon üretilerek, zaten KAM’da bulunan dünya rekoru üçüncü kez kırılmıştır.
Kuruluş, müşteri taleplerine göre ortaya çıkan farklı kesit ve büyüklükteki elemanların üretiminde kullanılacak olan çelik kalıpları kendi bünyesinde tasarlayıp, üretmektedir. Ürünlerin sevkiyatını ve montajını da kendine ait geniş tır ve vinç filosu ile gerçekleştirmektedir.
KAM, müşterileri için alternatifsiz olmanın getirdiği ağır sorumluluğun bilinci ile adımlarını atmaya devam edecektir.
Zaman, KAM´ı haklı çıkarır.
kam.com.tr

Firmaya Ait İş İlanları