Keysoft Yazılım

Keysoft Yazılım

  • Yazılım

Firma Hakkında

1988 yılından kurulan Keysoft Yazılım, ülkemizde sürekli yenilikleri olan “yazılım” konusunda son derece hızlı bir gelişme göstererek farklı sektörlerde günümüz ihtiyaçlarına cevap veren büyük markalardan biri olmuştur.

Ticari entegre, Perakende sektörü, Nakliye sektörü, Kara, Hava ve Deniz taşımacılığı, Gümrük sektörü, Mali Müşavir ve Muhasebe vb. programları pazarında faaliyet gösteren Keysoft Yazılım, yirmi sekiz yıllık gelişme süreci içinde, bu alanlarda ürettiği yazılımlar ile sektörün öncü kuruluşlarındandır.

Sürekli gelişen ve yerli-yabancı firmaların sıkı bir rekabet içinde yaşadıkları bu pazarda, ürün çeşitliliğini artıran, bunun yanında geleneksel ürünlerini geliştiren bir firma olarak Keysoft Yazılım, Türk Ekonomisinin dinamiklerine uygun ileri teknoloji gerektiren tasarımlara yönelmiştir.

Keysoft Yazılımın hedefi küçük, orta ve büyük ölçekteki işletmeler ve hizmet verdiği bütün sektörlerde verim, sistem, kazanç ve zaman tasarrufu getiren, toplam kalite yönetimine yönelik anlayış sağlayan ve yönetim kararlarını yönlendirici bilgi üreten çözümler sunmaktır. Ürün geliştirme, satış, pazarlama, satış sonrası eğitim ve destek hizmetlerini tutarlı, planlı bir yapı içinde sunarken, toplam kalite yönetimi ve mutlak müşteri mutluluğu felsefesi ile hareket etmektedir.

Keysoft Yazılım ürünlerinin genel özellikleri; modüler yapıda olması, parametrik yapısı ile esneklik sağlaması, güçlü yapısı ve kullanım kolaylığıdır. En küçüğünden en büyüğüne kadar tüm Keysoft Yazılım ürünlerinde aynı kullanım mantığı hissedilir.