Kıraç Elektrik San. ve Tic. Ltd. Şti.

Kıraç Elektrik San. ve Tic. Ltd. Şti.

Firma Hakkında


Kıraç Elektrik San. ve Tic. Ltd. Şti.

KIRAÇ GROUP

Kıraç Group, ana faaliyetleriyle birbirlerine katma değer üreten 5 farklı şirketten oluşmaktadır.

Taahhüt ekibinin yürüttüğü projelerde; Kıraç Elektrik’in elektrik malzemeleri, Kıraç Metal’in enerji taşıma sistemleri, Kıraç Galvaniz’in katkısıyla üretilen galvanizli ürünler, Kıraç Otomasyon’un akıllı sistemleri, Kıraç Bilişim’in alt yapı ve güvenlik sistemleri desteğiyle müşterilerine çok yönlü hizmet sunmaktadır.

 

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKAMIZ

İK MİSYONUMUZ; 

Kuruluşumuzun hedeflerine ulaşabilmesi ve rakiplerimize üstünlük sağlayabilmek amacıyla gerekli olan faaliyetleri gerçekleştirecek olan yeterli sayıda kalifiye elemanların işe alınmasını, elemanlarımızın eğitimini, geliştirilmesini, motivasyonunu ve değerlendirilmesini bilimsel yöntemlerle en iyi şekilde gerçekleştirmektir.

İK OLARAK VİZYONUMUZ;

Çalışanlarımızın hepsinin belli bir amaca yönelik çaba göstermelerini sağlayarak, faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olmaktır. Kıraç Group İK departmanı olarak görevimiz, çalışanlarımızın amaç ve hedeflere ulaşabilmek için nasıl etkin bir şekilde yönetilebileceği ve mutlu olabileceği konusunu ele alarak, insanların işlerinden ve çalışma ortamlarından mutlu olabilmelerini, keyif almalarını ve gurur duymalarını sağlamaktır. Verimlilik, etkinlik, etkililik, sahiplenme, kalite, yeterlilik, tatmin, gurur duyma ve performans gibi olgular İK Kaynakları yönetimimizin temel taşları olmaktadır.

KIRAÇ GROUP İNSAN KAYNAKLARI AMAÇLARI

Yüksek Bağlılık

Yüksek Yeterlilik

Maliyet/ Etkinlik

Yüksek Uyumluluk

Kıraç Group bünyesinde faaliyet gösteren, birbiriyle bağlantılı ürün ve hizmetler sunan şirketlerimizin çalışma alanlarını sunmaktan gurur duyarız.

KIRAÇ ELEKTRİK

Kıraç Elektrik, geniş ürün yelpazesi ve güçlü stoğu sayesinde alçak gerilim şalt malzemesi, kontrol ve otomasyon ürünlerinde yurt çapına yayılmış satış ağı sayesinde satış hizmeti sunmaktadır. Müşteri beklentilerine uygun olarak hizmet kalitemizde sürekli iyileştirme çalışmalarımız devam etmektedir.

Bayisi olduğumuz Siemens, Schneider, Legrand, Prysmann, Philips firmalarında Türkiye’nin en iyi ve en büyük dağıtıcı firması olma hedefinde sağlam adımlarla ilerliyoruz.

Hız kontrol pazarında 2005 yılından bu yana yoğun faaliyet göstermekteyiz.

Kıraç Elektrik’in hizmetleri arasında anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, evsel ve endüstriyel elektrik malzemesi satışı, yüksek gerilim E.N.H. kabloları, topraklama elemanları, telekomünikasyon direkleri, sanayi tesisleri otomasyon ürünleri, trafo vs. satışı, A.G / O.G şebeke malzemeleri bulunmaktadır. Ayrıca satış sonrası servis hizmetlerini de başarıyla gerçekleştirmektedir.

KIRAÇ METAL

Ürettiği kablo kanalları, taşıma sistemleri ve aksesuarlarıyla enerji taşıma sistemlerinde kalitenin adı olmuştur. Üretim tesisleri 6.500 m²’lik kapalı alanda konumlanmıştır. Üretim konusunda kaliteden taviz vermeyen Kıraç Metal, genç ve uzman kadrosuyla her geçen gün büyüyerek yoluna devam etmektedir.

Kıraç Metal 2006 yılı itibariyle kapasitesini arttırarak pano üretimine başlamıştır.

Alçak gerilim dağıtım, kontrol, kumanda, MCC panolarında çeşitli ürünler üretmekteyiz. Yaptığımız telekomünikasyon projelerinde kullanılmak üzere kullanılan bilişim kabinetleri üretimimize bu yıl içinde başladık.

Kıraç Metal’in ürünleri; kablo kanalları, kablo merdivenleri, döşeme altı kablo kanalları, taşıma sistemleri, bağlantı elemanları, konsol sistemleri, güç dağıtım panoları, alçak gerilim panoları, motor kontrol panoları, endüstriyel otomasyon panoları, modüler tip pano, harici tip panolarıdır.

KIRAÇ OTOMASYON

2002 Ekim ayında faaliyetlerine başlayan Kıraç Otomasyon, Kıraç Group’un proje, otomasyon ve taahhüt sektöründe uzmanlaşma hedefinden doğmuştur. Faaliyetlerini, otomasyon sektörüne yönelik satış, proje ve taahhüt çalışmaları ile yürüten Kıraç Otomasyon, 2005 yılında Siemens’in Drive Center’ı olmuştur. Özellikle beyaz eşya, seramik ve tekstil sektöründe başarıyla otomasyon projeleri gerçekleştirmektedir.

Kıraç Otomasyon faaliyetlerini kendisine ait Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde Genel Müdürlük merkez binasından yürütmekte olup ihalesini aldığı taahhüt projesi için ayrı bir şantiye kurmaktadır.

Taahhüt kapsamında yurt içinde anahtar teslim veya kısmı elektrik taahhüt projeleri yapmaktayız. Türkiye’nin saygın kuruluşlarıyla, sunduğumuz yüksek kalite ve güvenilir firma olmamız sayesinde uzun yıllardır çalışmaktayız.

KIRAÇ GALVANİZ

Kıraç Group iştiraki olan Kıraç Galvaniz sıcak daldırma galvaniz tesisi, Bursa/Baraktaki Sanayi Bölgesinde Bursa'nın ilk ve tek sıcak daldırma galvanizleme tesisidir. Kıraç Galvaniz, Kıraç Group'un elektrik ve metal sektörüyle ilgili ürün ve hizmetlerini Bursa piyasasına sunmaktadır.

Aylık Kapasitemiz: 2.500 ton/Ay

Türkiye'nin en modern galvanizleme tesislerinden biri olan tesisimiz, en son teknoloji makinelerle donatılmış olup özel alaşımlı çinko kullanılarak bölgenin kaliteli sıcak daldırma kaplama ihtiyacını karşılamaktadır.

4.000 m² arsa üzerindeki 1.500 m² kapalı alanımızdaki tesisimizin müşteri portföyü, çeliğe dayalı imalat yapan her türlü metal işleme sektörü firmalarından oluşmaktadır.

Faaliyet alanları başta otomotiv sektörü olmak üzere, tarım alet ve makinaları, çelik konstrüksiyonlar, E.N.H ve Aydınlatma direkleri, trafik yönlendirme ürünleri, topraklama elemanla