Lüksteks Oto Tekstil

Lüksteks Oto Tekstil

  • Tekstil

Firma Hakkında

LÜKSTEKS OTO DÖŞEME MALZEMELERİ ve AKSESUARLARI TEKSTİL SANAYİ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. 1987 yılında Kayseri’de temelleri atılmış olup 1994 yılında Bursa’da kurulmuştur. 6500 m2 kapalı 2500 m2 açık alan üzerindeki tesisimizde otomotiv kumaşları ve aksesuarları, ev tekstili, büro ve ev mobilyası kumaşları ve bebek aksesuarları alanlarında ara mamul ve nihai ürünler imalatı yapmaktayız.
Ofis ve ev döşemelik kumaş üretimimizi Fabrictime, oto kumaşı üretimimizi Lüksteks, oto koltuk minderi üretimimizi Mingo, araç perdesi üretimimizi Lüksper, standart ve spesiyal oto kılıfı üretimimizi Sitingo, ev tekstil ürünleri üretimimizi Veldena, bebek tekstili ürünleri üretimimizi Bebekto markası ile gerçekleştiriyoruz.
Üretimlerimizi kumaşın imal edilmesinden laminasyonuna, konfeksiyonundan paketlemesine kadar kendi bünyemizde ISO 2001 standartlarıyla ve her aşamasında ayrı kalite kontrol süreçleriyle yürütüyoruz.
Hammaddeden nihai ürüne kadar tüm süreci kendi tesisimizde gerçekleştirmemiz sayesinde rekabetçi fiyat politikalarımız ve yüksek kalite standartlarımız ve satış sonrası destek hizmetlerimiz ile tüm iştiraklarımıza katma değer sağlayıp birlikte sürdürülebilir bir gelişimi hedeflemekteyiz.