M2n1 Makina Mühendislik

M2n1 Makina Mühendislik

  • Metal Sanayi, Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi, Kalıp Sanayi, Makine ve Ekipmanları

Firma Hakkında

GENEL TANITIM
M2N1 Makina Mühendislik, 2014 Yılında kurulmuştur. Talaşlı imalat üzerine metallerin ve türevi malzemelerin işlenmesi üzerine faaliyetlerini yürütmektedir.Temelüretim faaliyetikalıpve makina parçalarınıüretimi üzerine yoğunlaşmaktadır.M2N1 Makina Mühendislik, kurucularının sektör tecrübesi ve vizyonu ile önemli çalışmalar yürütmektedir.
AMAÇ & MİSYON& VİZYONAmaç:360 derece olarak iletişime geçtiğimiz her kişiye/kuruma değer katmak.- Çalışanlarımıza daha iyi sosyal, kültürel ve maddi imkânlar sağlayarak onların hayatlarına ailelerine değer katmak.
- Müşterilerimizin işlerine kaliteli, uygun, inovatif, doğaya saygılı çözümler üreterek değer atmak.
- Tedarikçilerimizle kurmuş olduğumuz bağ sayesinde onların da işlerine ve iş yapış şekillerine değer katmak ve bulundukları segmentten daha yukarıya taşımak.Misyon:Sahip olduğumuz ilke ve değerlerimizle müşteri, çalışan ve tedarikçilerimizi ortak değerler üzerinde birleştirip, müşterilerimizin işlerine değer katacak çözümler üretmek.Vizyon:Türkiye ve Dünya’da prensipleri, sosyal sorumlulukları ve değer kavramıyla öne çıkmış en büyük tedarikçi şirket olmak.

Firmaya Ait İş İlanları