Marteks A.Ş.

Marteks A.Ş.

  • Ev Tekstili

Firma Hakkında


Marteks - Marmara Tekstil San. ve Tic. A.Ş. Marteks A.Ş. 1980 yılında Bursa İnegöl’ de kurulmuş, 25.000 m² kapalı alan içerisinde 290 çalışanı ile Lüks ev tekstili ürünleri segmentinde, kreatif perdelik ve döşemelik kumaş imalatı yapan ve üretiminin tamamını ihrac eden bir şirkettir.
Teknolojik açıdan son derece modern makinalar ile donatılmış, bünyesinde desen-tasarım, ar – ge, büküm, dokuma, iplik ve kumaş boyama birimlerini barındıran entegre tesislerimizde üretilen ürünlerimiz, difference markası ile başta Avrupa ülkeleri olmak üzere, uluslararası lüks tüketim pazarına hitap etmektedir.
Firmamız, üretim süreçlerinde kullandığı teknolojinin yanı sıra eğitimli, genç, tecrübeli ve dinamik kadrolarıyla, kapasitesi, uluslararası organizasyon, fuar ve pazar bilgisi ile rakiplerinin bir adım önünde yer almaktadır.
Çalışma kültürünü “Biz” olgusundan alan, yenilikçi, disiplini, tecrübe ve eğitime saygılı, çevre ve insana duyarlı, profesyonel ve kurumsal bir şirket olan Marteks A.Ş., sahip olduğu potansiyelini, çağın gerektirdiği hızda, rekabetçi, kaliteden ödün vermeyen misyonu ile her daim göstermiş, ülke ekonomisi adına katma değer yaratmıştır.
Biz Marteks Ailesi, geçmiş tecrübelerimizi, teknoloji, eğitim ve akıl ile birleştirerek, işinde uzman ve tecrübeli kadrolarımız ve aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızla birlikte, total yetenek ve yaratıcılığımızı ürünlerimize aktarmak suretiyle, fark yaratmaya devam edeceğiz. Sizleri de ekibimize dahil ve iddialı olmaya davet ediyoruz.