Maslak Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti.

Maslak Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti.

Firma Hakkında


Maslak Otomotiv San. Ve Tic. Ltd. Şti.

2002 yılı Ağustos ayında hizmete giren MASLAK PLAZA, HYUNDAI marka binek ve hafif ticari araçların Satış-Servis-Yedek parça-2.EL-Sigorta ve Operasyonel kiralama hizmetlerini vermektedir.

Maslak’ta  faaliyet gösteren 2.000 m2 kapalı alana sahip plazaya ek olarak 2006 yılı Aralık ayından itibaren, artan servis potansiyeline daha iyi ve daha hızlı cevap verebilmek için mevcut plazaya 50 Mt. mesafedeki Ata center’da 1.000 m2 kapalı mekanik servis alanı ve 1.000 m2 açık ve kapalı Sıfır ve 2.El araç satış showroomu olmak üzere toplam 2.000 m2’lik yeni ek tesis binası da hizmete girmiş bulunmaktadır.

Tam müşteri memnuniyeti’ni temel ilke olarak benimsemiş deneyimli ve güler yüzlüMASLAK PLAZA ekibi, hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaktadır.

Perakende ve Filo müşterilerinin önce araç ihtiyaçları daha sonrasında ise finansman ve teslimat koşulları karşılıklı belirlenerek müşteri beklentilerine en uygun çözümler sunulmaktadır.

Satış ekibimiz, müşteri beklentisi doğrultusunda müşterinin istediği aracı, ister Showroom’umuzda, isterse de dinamik satış ekibimiz vasıtası ile, kendi adresine götürüp test ettirmekte ve her türlü beklentilerini karşılayabilmek için esnek çözümler sunmaktadır.

MASLAK PLAZA’ dan araç almak için gelen tüm müşterilerimize, aynı zaman da profesyonel bir danışmanlık hizmeti verilerek, günün en cazip banka kredi oranları ve Leasing gibi finansman önerileri ile, varsa 2.El araç takası konusunda gerekli tüm seçenekler sunularak, müşterinin yeni aracını en kısa sürede teslim alabilmesi sağlanmaktadır.

2.EL olarak takasa alınan araçlar, bakım ve yenileme işlemleri yapıldıktan sonra satışa sunulmakta ve bu araçlar’daMASLAK PLAZA güvencesi ile yeni sahiplerine kavuşmaktadır.

Yeni ve 2.El araç satışının yanı sıra MASLAK PLAZA uzun süreliFİLO KİRALAMA konusunda da hizmet vermekte olup,müşterilerine sigorta,vergi bakımlar ve lastik değişimleri dahil cazip kiralama seçenekleri sunmaktadır.

Büyük ve orta ölçekli firmalar tarafından günden güne giderek artan bir potansiyel oluşturan operasyonel kiralama konusundaMASLAK PLAZA, deneyimli ve profesyonel kadrosu ile, müşterilerin tüm araç operasyonlarını onlar adına takip etmektedir.

MASLAK PLAZA,aracınıza değer katan gerçek unsurunSERVİS HİZMETLERİ olduğunun bilincindedir.Güvenilir Hizmet ve Orijinal yedek parça kullanımını esas alan servis bölümümüz,HYUNDAİ ASSAN A.Ş tarafından eğitimli teknik personeli ile her türlü sorunun çözümü için müşterilerimizin hizmetindedir.

İstanbul içi 365 gün / 24 Saat Yol Yardım hizmeti,
Bakım süresi uzayan araçlar için geçici araç temini,
Adresten alma-adrese teslim etme kaydı ile bakım ve onarım hizmeti,
MASLAK PLAZA müşterilerinin yaşadığı ayrıcalıklardan bazılarıdır.