Midas Kurumsal İç ve Dış. Tic. San. Ltd. Şti. (Dedektor Burada)

Midas Kurumsal İç ve Dış. Tic. San. Ltd. Şti. (Dedektor Burada)

  • İthalat - İhracat, Perakende, Elektrik & Elektronik

Firma Hakkında

Türkiye’de dedektör denilince akla gelen ilk marka Dedektorburada.com
Dedektorburada.com dünyaca ünlü birçok dedektör markasının Türkiye yetkili distribütörünü üstlenmektedir.
Dedektorburada.com İstanbul merkezli olarak Türkiye genelinde lider metal dedektör firmasıdır.
Amacımız, sektörel deneyim ve tecrübelerimizi müşterilerimizle paylaşmayı, dünyadaki dedektör teknolojilerini ve yeniliklerini yakından takip edip, en doğru ürünü kullanıcılara sunabilmektir.
Dedektorburada.com her ihtiyaca ve bütçeye uygun Define Dedektörleri (Hobi Dedektörleri), Yeraltı Görüntüleme Sistemleri, Güvenlik Dedektörleri, Endüstriyel Dedektörler ve Alan Tarama Cihaz çeşitleriyle, alışverişte mesafeleri ortadan kaldırıyor hayallerinizdeki dedektörü tek tıkla adresinize kadar ulaştırıyoruz.
Cazip ödeme koşulları ve taksit imkânları, hızlı ödeme, kolay iade, kapıda ödeme gibi hizmetleriyle online alışverişi kolaylaştırıyoruz…
Misyon: Dedektör sektöründe öncü ve yenilikçi bir anlayış ile hizmet etmek, her zaman müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, güvene dayalı ilişkiler kurarak, sektörde uzun soluklu işbirlikleri yaratmak.
Vizyon: Müşterilerimize kaliteli, hızlı, değer ve fark yaratan \"Eşsiz Müşteri Deneyimi” yaşatmak.
Dedektorburada.com kurumsal yapısı, profesyonel yaklaşımları, disiplinli ve kaliteli Satış Sonrası Hizmeti ile dedektör sektöründe liderliğini sürdürmektedir.