Moher Kimya

Moher Kimya

  • Kimya Sanayi

Firma Hakkında

Sahip olduğu dağıtım hacmi, potansiyeli ve dinamizmi ile sektöründe önemli kuruluşlardan biri olan TOPSAKAL ŞİRKETLER GRUBU, 36 yıllık ticaret hayatına DÖRTLER KOLLEKTİF unvanıyla başlamıştır.
Sürekli büyümeyi ve gelişmeyi kendisine ilke edinen grubumuz, bugünkü Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kemal TOPSAKAL tarafından temelleri atılmıştır.
 
Şirketlerimiz Gıda, Temizlik, İnşaat, Bilgisayar, Tekstil Temizleme, Sağlık, Kantin ve Kafeterya İşletmeciliği sektörleri ile faaliyet göstermektedir.
Grubumuz, KAYSERİ merkezde bulunan yeni idari binasında hizmet vermeye devam etmektedir. Kayseri, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Yozgat il ve ilçelerine müşteri odaklı güçlü satış ekibi ve lojistik ağı ile faaliyetlerine devam etmektedir.
 
Ürün ve müşteri portföyümüzü genişletme çalışmalarımız devam etmekte olup müşterilerimize her zaman en iyi ürünü, en uygun fiyata temin etmek için yurt içi ve yurtdışı fuar ve kongreleri takip ederek en iyisini sunmaya gayret etmekteyiz.
 
Aynı zamanda sürekli büyümeyi sürdüren grubumuz, distribütörlüğünü yaptığı üretim devlerinin bölgesi geneline yayılması ve geniş bir kitleye hitap etmesi için hizmet ağını genişletmeye devam etmektedir.
TOPSAKAL ŞİRKETLER GRUBU, küreselleşme olgusunun beraberinde getirdiği rekabet koşulları içerisinde, güçlü ve dinamik yapısı, engin şirket kültürü ve birliktelik ruhu, teknolojik ve kurumsal alt yapısı, dünyanın ve ülkemizin önde gelen üreticilerinden oluşan ortakları, hep daha iyiyi hedefleyen hizmet anlayışı, üstlendiği misyonun bilinci ve bünyemize katılacak yeni oluşumlarla geleceğe daha umutlu ve daha güvenle bakmaktadır