Nartus Enerji ve Çevre Yatırımları

Nartus Enerji ve Çevre Yatırımları

  • Mühendislik Hizmetleri, Çevre Danışmanlığı

Firma Hakkında

Nartus; Enerji ve Çevre Yatırımları konusunda faaliyet göstermektedir. nartus, gelecek yüzyılın en önemli 3 konusu olan Enerji, Çevre ve Tarım sektörleri üzerine gerçekleştirilecek yatırımlarda, analitik, akılcı ve pratik çözümler  üreten mühendislik ve müşavirlik firmasıdır.
 
nartus, enerji konusunda günümüze kadar çok sayıda HES, RES ve GES projesinin yatırım süreçlerinde aktif olarak yer almıştır. Bu kapsamda kendi adına da çok sayıda GES projesi geliştirmiş olup ve bu projelerin yatırıma dönüşmesi için de çalışmalarına hızla devam etmektedir. 
 
nartus, başta enerji sektörü olmak üzere gıda, tarım, sanayi, endüstri ve altyapı sektörlerinde çok sayıda projede aktif olarak yer almıştır. Çevre Kanunu ve  ÇED Yeterlik Tebliği kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir kuruluş olup “ÇED Yeterlik Belgesi”ne sahiptir. (Yeterlik No: 267)
 
3213 sayılı Maden Kanunu ve bağlı mevzuat kapsamında, madencilik faaliyetlerinde bulunmak isteyen işletmelerin gerekli izinleri alması zorunludur. Firma bünyesinde bulunan alanında uzman Maden ve Jeoloji Mühendisleri ile bir maden işletmesinin yaşam süreci boyunca ihtiyacı olan her türlü müşavirlik hizmetini karşılayabilecek kapasitede organize olmuştur. nartus, Maden İşleri Genel Müdürlüğü tarafından “137 Nolu Yetkilendirilmiş Tüzel Kuruluş” statüsündedir. 

Firmaya Ait İş İlanları