Nasa Bilgi İşlem

Nasa Bilgi İşlem

  • Bilişim, Makine ve Ekipmanlar, Tüketici Ürünleri, Büro Makineleri, İthalat - İhracat

Firma Hakkında


NASA BİLGİ İŞLEM ÜRÜNLERİ İTH. İHR. VE TİC. A.Ş.

Nasa Bilgi İşlem, 1997 yılında, kurumsal firmaların teknoloji alanında ihtiyaç duyduğu tüm çözümleri, tek bir çatı altından, tam olarak karşılamak amacıyla faaliyetlerine başladı.

Kurulduğu günden bu yana geçen 17 yılı aşkın sürede, Bilgi İşlem sektörünün hızla gelişen ve değişen yapısına yönelik olarak her türlü ihtiyaca cevap veren, sürekli yenilikler sunan Nasa Bilgi İşlem, bugün Türkiye de IT sektörünün en güvenilir firmaları arasında yer almaktadır.

Çözüm ortağı olduğu dünyanın önde gelen firmalarının da gücünü arkasına alarak, müşterileri için A’dan Z’ye tam çözüm alternatifleri sunan Nasa Bilgi İşlem, bugün özel sektörün ve kamunun önde gelen kuruluşlarına hizmet sunmaktadır.

Baskı ve Görüntüleme Grubu çözümlerinde Ülkemizin en büyük firmalarından birisi olan şirketimiz, Network, Altyapı, Yazılım,Veri Depolama ve Ortam izleme alanlarında,kendi ürettiği veya Türkiye tek temsilciliğini yaptığı markalar ile birlikte, yenilikçi, fayda sağlayıcı ve değer üretebilen çözümler sunmaktadır.

Nasa Bilgi İşlem, yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı hizmet, destek, servis anlayışı ve proje odaklı çözüm üretebilen etkin kadrosuyla, müşterileri için her zaman en doğru çözümleri, en uygun koşullarda ve en hızlı şekilde sunmaktadır.

http://www.nasabil.com