Nova Reklamcılık Dekorasyon A.Ş

Nova Reklamcılık Dekorasyon A.Ş

  • Mimarlık, Proje Taahhüt, Proje Yönetimi, Reklamcılık

Firma Hakkında


Nova Reklamcılık Dekorasyon A.Ş
 

NOVA Reklamcılık Dekorasyon San. ve Tic. A.Ş. iş kapsamı, faaliyette bulunduğu ülkeler, üretim çeşitliliği ve kapasitesi, personel sayısı ve iş hacmi açısından sektöründe lider firmadır. 
Açık hava reklamcılığına yönelik ürünlerle başlayan üretim, akaryakıt istasyonları, bankacılık, otomotiv, beyaz eşya, hastane, otel, telekominikasyon gibi yaygın perakende bayii/şube ağlarının kimliklendirilmesi alanında gelişerek devam etmiştir. Alüminyum, çelik gibi metalleri, akrilik, folyo gibi plastikleri işleme, boyama, aydınlatma ve dijital baskı yeteneklerinin yanına ahşap işleme yeteneğinin de katılmasıyla, faaliyet alanı kuruma özel mağaza mobilyacılığını da içerecek şekilde genişlemiştir. Nova, günümüzde perakende satış ve hizmet noktalarının kimliklendirilmesi ve donatımının yanı sıra alışveriş merkezleri, oteller, hastaneler, havalimanları gibi özellikli yapıların da kimliklendirilmesi ve tefrişi alanında çalışmaktadır.
 
Şirketimiz, 1978 yılında 60 m2’lik küçük bir atölyede kurulmuştur. Reklam sektöründeki gelişen talebi karşılamak üzere, 1987 senesinde 2000 m2’lik ilk fabrikasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Nova, 1990 -2006 yılları arasında faaliyetlerine 12.600 m2’lik Kurtköy fabrikasında devam etmiştir. Ahşap işleme tesisimiz 2002 yılında Şekerpınar’da kurulmuştur.  2007 yılı başında tüm üretim birimlerimiz ve merkez ofisimiz Gebze’de 50,000 m2 alan üzerinde inşa ettiğimiz 42.000 m2’lik yeni binamıza taşınmıştır.
 
Nova, kuruluşundan bugüne yurtiçinde ve dışında birçok kurumun kurumsal kimlik tasarımlarını hazırlamış, iç mekan veya dış mekan için ürün sergi stant ve sistemlerini tasarlamış, prototiplerini geliştirmiştir. Nova tasarım grubu, bu çalışmalarda yerel ve uluslararası uzman bir çok tasarım grubuyla işbirliği içinde çalışmıştır.
 
Yurtiçindeki ve yurtdışındaki müşterilerimizin mevcut yaygın ve büyük (binli sayılarda) bayii/şube ağlarının kimlik dönüşümlerini, firmaların stratejik tercihlerine göre, tümü aynı anda veya yıllara yayılacak şekilde aşama aşama, planlaması ve uygulamasıyla birlikte gerçekleştirmiştir. 
 
Kalite ve müşteri memnuniyetini vazgeçilmez ilkeler olarak belirleyen NOVA, faaliyetlerini 2003 yılında aldığı    ISO 9001 belgesi, ile taçlandırmış olup; o günden bugüne geçen süre içinde de EN ISO 3834-2 (Kaynak Kalite Sistemi) belgelerini almış; Makine, Elektromanyetik Uyumluluk ve Alçak Gerilim Direktifleri kapsamında CE işareti deklarasyonlarını yapmıştır. 2008 yılında ISO 14001:2004 Çevre, OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim sistemi belgelerini almıştır. 
 
Hizmet verdiğimiz firmalar arasında Opel, Renault, Ford, Fiat, Alfa Romeo, Peugeot, Citroen, Hyundai, Kia gibi otomotiv firmaları, Turkcell, Avea, Vodafone, Turk Telekom gibi telekomünikasyon şirketleri, Bosch, Philips, Siemens, Sony, Profilo, Vestel gibi elektronik ve beyaz eşya sektörünün önde gelen şirketleri, TEB, Citibank, Akbank, Yapı Kredi, Uni Credit, gibi bankalar, Petrol Ofisi, Shell, BP, Total, Lukoil, Petline gibi yerli ve yabancı petrol dağıtım şirketleri ve perakendecilik alanında sektörlerinin lideri yerli ve yabancı büyük şirketler yer almaktadır.
 

 

 

 
Sinerji İnşaat Mimarlık A.Ş

Sinerji İnşaat Mimarlık Müşavirlik A.Ş, 1997 yılında kurulmuş olup Nova Grup bünyesinde faaliyet gösteren, gücünü yüksek mühendislik, planlama, tam donanımlı üretim üssü, uluslararası taahhütte bulunabilme ve mobilize olabilme kabiliyetlerinden alan bir inşaat firmasıdır.
Firma, faaliyetlerini İnşaat, Dekorasyon, Özellikli Cephe Giydirme işleri ile yapısal ve mimari çelik konstrüksiyon alanlarında sürdürmektedir. Faaliyet gösterdiği alanlarda ‘özellikli işler’ olarak tabir ettiği yüksek mühendislik ve tasarım gerektiren formların bulunduğu projeler segmentini kendisine kulvar olarak seçmiş ve bu alanda uluslararası bir oyuncu olarak kabul edilmeyi kendisine ilke edinmiştir.
Sinerji İnşaat A.Ş, Azerbaycan başta olmak üzere Rusya Federasyonu, BDT ülkeleri, Ortadoğu Körfez bölgesi ve Türkiye gibi geniş bir coğrafyada taahhüt işlerini başarıyla gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye devam etmektedir. 


 


.