Novatel Haberleşme Çözümleri A.Ş

Novatel Haberleşme Çözümleri A.Ş

  • Telekomünikasyon

Firma Hakkında

Novatel Haberleşme Çözümleri A.Ş. 1998 yılından bu yana kurumsal müşterilerinin güvenilir iletişim ihtiyaçları için donanım ve yazılım temini, servis ve mühendislik faaliyetlerini sürdürmektedir.
İLETİŞİM TEKNOLOJİSİNİN SÜREKLİ GELİŞTİĞİ BİR DÜNYADA DEĞİŞMEYEN TEK KONU ŞU Kİ, SESİN YERİNİ HİÇBİR ŞEY TUTAMAZ.
Bir limandaki lojistik operasyonundan bir maden sahasına, bir havaalanındaki yer hizmetlerinden sahada enerji hatlarına bakım yapan ekiplere, bir petrol rafinerisinden kamu güvenliği sağlayan birimlere, sahada kritik görevler üstlenen ekiplerin anlık haberleşme ihtiyacı için en güvenilir çözüm, telsiz haberleşme sistemleridir. Novatel, sistem planlamasından başlayarak gerekli donanım ve anahtar teslimi çözümler sunmaktadır.
DOĞRU BİLGİ, DOĞRU ZAMAN
İster endüstriyel bas-konuş cihazı ister saha koşullarına dayanıklı bir telefon ister geniş bant veri iletimi veya gerçek zamanlı video akışı, büyüyen endüstriyel terminal cihazları ve servisleri portföyümüz, bu gelişmiş mobil geniş bant servislerinden yararlanmanıza olanak tanır.
DAHA İYİ KONTROL İÇİN ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELMEK
Enerjinin gündemden düşmediği, her su damlasının öneminin arttığı, kaynakları verimli kullanmaya çalıştığımız günümüzde IoT uygulamaları ve otomasyon sistemleri önemli çözümler haline geldi. Bir doğalgaz şebekesi veya bir binanın iklimlendirmesinin yönetimi, hatta çalışanlarınızın sağlık verilerinin takibi için çözümlerimiz işletmenizin üretkenliğini, güvenliğini ve karlılığını en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur.
KABLOSUZ İLE DAHA FAZLASINI YAPMAYA BAŞLAYIN
Uzak mesafeli noktadan noktaya bağlantı, akıllı noktadan çok noktaya kablosuz erişim veya endüstriyel LTE modem ya da her ikisi birlikte, esnek çözümlerimiz için bize ulaşın.
EKİPLERİNİZ İLE SÜREKLİ İLETİŞİMDE KALIN
Herhangi bir ağı ve herhangi bir cihazı kullanarak sahadaki ekipleriniz ile anında iletişime geçin. Bas-konuş ve devriye tur mobil uygulamalarımız görevinize tamamen odaklanmanıza yardımcı olur.