Ntm A.Ş.

Ntm A.Ş.

  • Telekomünikasyon

Firma Hakkında

2000 yılında GSM sektörünün altyapı, bakım ve işletme konularında faaliyet göstermeye başlayan NTM; bölge çözüm ortaklığı yapmış olduğu müşterilerine kalite ve müşteri odaklı çalışma anlayışıyla hizmet vermektedir. Teknolojik yeniliklerin takibi ve insana yatırım ilkesini benimsemiş olan NTM ilk olarak 2000 yılında TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş., 2001 yılında ERICSSON Telekomünikasyon A.Ş., 2006 yılında KULE Hizmetleri ve İşletmecilik A.Ş. (GLOBALTOWER), 2007 yılında HUAWEI Telekomünikasyon Ltd. Şti. ile çözüm ortaklığı sözleşmelerini imzalamıştır.
 

Çalışmalarına GSM alt yapı hizmetleri ile başlamış olup; 2008 de TELLCOM İletişim Hizmetleri A.Ş. ile imzaladığı sözleşme ile SUPERONLINE Fiber Optik Sistemlerinin survey, montaj, işletme, arıza, FTTx ve Backbone denetleme işlerini yapmaya başlamıştır.

NTM bilişim sektörünün gerekleri doğrultusunda kurumsal yapısı ve personeli ile deneyimlerini teknolojinin izinde büyüterek bugün olduğu gibi gelecekte de sektörde aranan seçilen, örnek bir şirket olacaktır.

NTM, 2017 yılı itibari ile sorumluluk alanında bulunan 23 ilde, 3 ana ofis, depolar (Ankara, Samsun, Trabzon) ve diğer 20 ilde bulunan alt ofis ve depolarımız ile; Yönetim Sistemleri kapsamında, “BAZ İSTASYONLARININ MONTAJI, BAKIMI, ONARIMI, KABULÜ, GEREKLİ MALZEMENİN DEPOLANMASI VE BU İSTASYONLARA AİT ELEKTRİK ÖDEMELERİNİN YAPILMASI VE FİBEROPTİK HATLARIN TESİSİ, DENETİMİ, İŞLETİLMESİ VE BAKIM ONARIMININ YAPILMASI” hizmetlerini vermektedir.