Omega Araştırma Organizasyon Eğt.danışmanlık

Omega Araştırma Organizasyon Eğt.danışmanlık

Firma Hakkında


Omega Araştırma Organizasyon Eğt.Danışmanlık

Omega Araştırma ulusal ve uluslararası ilaç firmaları ve diğer sağlık kuruluşlarına yüksek kalitede klinik ve epidemiyolojik araştırma yönetimi sağlayan bir şirkettir. Şirketin temel ilgi alanısağlık ve ilaç araştırmalarıdır. Mart 1997'de kurulan Omega Türkiye’deki ilk Sözleşmeli Araştırma Kuruluşudur. Kapsamlı hizmet alanı ile Omega Araştırma, Faz III ve Faz IV klinik çalışmaları ve pazarlama sonrası çalışmalarda uzmanlaşmış bağımsız bir araştırma kuruluşudur.

Kuruluşumuzun üst düzey kadrosu sadece klinik çalışmaların planlanması, yürütülmesi ve izlenmesi alanlarında değil aynı zamanda veri yönetimi, veri analizi, veri sunumu ve biyoinformatik alanlarında da deneyime sahiptir. Şirket kadrosu endüstriyel ve araştırıcı perspektifi ile klinik araştırmalarda geniş deneyime sahiptir. Şirket birçok majör terapötik alanda klinik çalışmaları yönetmektedir. Diğer deneyim alanları büyük ölçekli saha çalışmalarını ve sonuç değerlendirme çalışmalarını içermektedir. Aynı zamanda Omega Araştırma ilaç firmaları ve araştırıcılar için eğitim programları da sunmaktadır. Omega Araştırma eğitim materyallerinin yanı sıra süreli ve dizi yayınlar da geliştirmekte ve yayımlamaktadır.

Bu hizmetler, Omega Araştırma’nın Tıbbi Yazım ve Dokümantasyon, Klinik ve Gözlemsel Çalışma Operasyonu, Saha Çalışmaları Operasyonu, Proje Araştırma ve Geliştirme, Veri Yönetimi ve İstatistik Departmanları ve alt şirketleri tarafından gerçekleştirilmektedir. Şirket bünyesinde yaklaşık 60 tam zamanlı personel, 60 proje bazlı görevlendirilen personel çalışmakta olup, kuruluşundan bu yana yaklaşık 900 orta ve büyük proje tamamlamış, 4.000’e yakın tıp doktorunun çeşitli aşamalarda çalışmalarına destek vermiştir.

 






Firmaya Ait İş İlanları