Pak Medya

Pak Medya

  • Medya, Bilişim, İnternet, Yazılım, Network Proje Hizmetleri

Firma Hakkında

BİZ
Büyük hayalleri olup 25 yıllı aşkın meslek tecrübesi olan genç bir ekibiz. İşimizi yaparken küçük sihirli dokunuşlarımız var. Dokunduğumuz noktalar; Medya, Bilişim, Yazılım, Teknik Servis, Sosyal Medya, Web Sayfası, Mobil Uygulama, Masaüstü Yayıncılık, Reklam ve Tanıtım, Danışmanlık...
NASIL YAPIYORUZ?
Fikir, Özgün Tasarım, Kullanışlı Tasarım, Geliştirme, Yapım ve Yayınlamak... PAK Medya olarak kuruluşumuzdan itibaren en büyük gayemiz, hizmet verdiğimiz tüm alanlarda, kalitemizle ve yüksek hizmet standardımızla bütün müşterilerimizin dijital dünyadaki çözüm ortağı olmaktır.
Bu amaç doğrultusunda tüm heyecanımızla değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz. Milyonlarca internet kullanıcısına etkili ve doğru bir şekilde ulaşabilmeniz için “Stratejik Planlama” ve “Dijital Medya Planlama” analizlerini yaparak, uygun dijital hesapların açılması ve düzenli bir şekilde yönetilmesiyle firmaları ve ürünlerini dijital dünyada hak ettiği yeri almasını sağlıyoruz.
Biz, işimizi çok seviyoruz. Odadan odaya kendi alanlarında uzman, dinamik ve tecrübeli, yaşlanmayan genç beyinleriz ve yeni şeyler yaratmak konusunda iddialı hissediyoruz.

Firmaya Ait İş İlanları