Parkolay

Parkolay

  • Mühendislik Hizmetleri

Firma Hakkında

Otomatik Otopark Sistemleri A.Ş. Türkiye’nin ilk ve tek Otomatik Otopark Sistemleri üreticisidir.

1998 yılında sektöründe Türkiye’nin ilk girişimi olarak Bahar Otomatik Otopark Sistemleri A.Ş. adı ile kurulduğundan bu yana Tam Otomatik, Yarı Otomatik, Mekanik Otopark Sistemleri, Hidrolik ve Elektrikli, Otopark Liftleri, Kayar-Gezer Park platformları, Döner tablalar gibi özellikle Otomasyonlu yatay-düşey taşıma ve yerleştirme sistemleri konusunda, Türkiye’nin İLK ve EN nitelikli projelerini başarı ile hayata geçirmiştir. Girişimcilik cesareti ve yüksek pazar öngörüsü sayesinde, 2002 yılında Türkiye’deki ilk uygulaması ile  döneminin Avrupa’daki en büyük otomatik otopark sistemini İstanbul’da, gerçekleştirmiştir.

Günümüzde Türkiye’deki tüm Otomatik Otopark Sistemlerinin, tüm Yarı Otomatik Otopark Sistemlerinin, geçmişte ilk Mekanik Otopark Sistemlerinin yanı sıra, Kuveyt, Mısır gibi bölge ülkelerinde de uygulamalar gerçekleştirmiştir. Bugüne kadar gerçekleştirdiği otopark sistemleri ile hizmet verilen park yeri kapasitesi 20.000’in üzerindedir.

Otomatik Otopark Sistemleri A.Ş., kendi AR-GE yetenekleri ve üretim kapasitesi ile kendi tesislerinde %100 yerli üretim gerçekleştirdiği gibi sektöründe dünyanın en geniş ürün yelpazesine sahip Otto WÖHR Gmbh –Almanya şirketi ile de 1998 yılından bu yana çözüm ortağı olarak birlikte çalışmaktadır.

Otomatik Otopark Sistemleri A.Ş., tasarım, üretim, projelendirme, uygulama ve satış sonrası hizmetler konusunda kalite ve güvenlik odaklı olmak prensibinin gereği, iş süreçlerinde sahip olduğu TS EN ISO 9001, TS EN 14001 sertifikalarına uygun çalışır.

Gerçekleştirdiği projelerde, ürün ve hizmetleri için TS EN14010 ve 2006/42/AT(EC) sertifikasyonlarını, CE belgelendirmelerini, TÜV gibi bağımsız denetim kuruluşlarından sağlayarak, müşteri memnuniyeti hedefine, yüksek güvenlik ve kalite politikası yürüterek ulaşmaktadır.

Firmaya Ait İş İlanları