Patika İnsan Kaynakları Danışmanlık

Patika İnsan Kaynakları Danışmanlık

  • İnsan Kaynakları Danışmanlığı

Firma Hakkında

PatİKa İnsan Kaynakları Danışmanlık firması, en önemli kaynağının insan olduğunun bilincinde olan firmalara, danışmanlık hizmeti sunmak, işe alım süreçlerini hızlı ve profesyonel bir şekilde yürütmek ve bu konuda eğitimler vermek üzere, 15 yıllık bir özel sektör tecrübesinin ardından kurulmuş, butik olarak hizmet sunan bir danışmanlık firmasıdır.
 
Firmanın faaliyet alanı İstanbul merkezli olmaz üzere bütün Türkiye’dir.
 
Müşteri odaklı çalışma prensibini benimsemiş olan firmamız müşterisi olan her kurum için kendine özgü çözümler sunmakta ve gizlilik esasına göre faaliyetlerini sürdürmektedir.
 
Danışmanlık hizmeti vermek üzere çalıştığımız müşterimiz titiz bir ön incelemeden geçirilir,
İnsan Kaynağı ihtiyaçları ve firmalarının varmak istedikleri hedef belirlenerek müşteriye ilk aşamada süreçler ve yöntemlerle ilgili ön bilgi verilir.
 
           - Vizyonumuz
Vizyonumuz, iş dünyasında rekabet üstünlüğünü sağlamak için en değerli varlığının insan sermayesi olduğunu düşünen firmalara, sürekli gelişen nitelikli insan kaynağı gücünü sağlamaktır.
 
            - Misyonumuz
Tüm sektörlerin yoğun rekabetçi özelliğine ve dinamizmine uygun, yenilikçi, yaratıcı ve ekip çalışmasına yatkın kişilere iş imkanı sunmak; şirketlere, motive olmuş, başarılı, mutlu, sürekli öğrenen, gelişen nitelikli insan gücü sağlamaktır.
 
            - Farkımız
Tecrübe birikimimizin beslediği profesyonel çalışma tarzımızla tüm insan kaynakları faaliyetlerinizin her adımında yanınızdayız.
Çalışanlara yatırımın, şirketin performans ve uzun dönemli başarısında en önemli etken olduğunun bilinciyle, sahip olduğunuz insan kaynaklarının doğru ve rasyonel bir çizgide gelişimine olanak tanıyarak, çağdaş insan yönetiminin her türlü gereğini yerine getirmenizi sağlamak için varız.
İşimize duyduğumuz tutku ve insanı sevmenin, insan kaynaklarının temelini oluşturduğunu bilmek en büyük farkımız.
 
Hizmetlerimiz
 
* İş Analizi ve Seçme Yerleştirme
* İK Yapılandırma
* Yönetim ve Kariyer Danışmanlığı
* Eğitim Planlama ve Değerlendirme
* Performans Değerlendirme
* Bordrolama ve İş Hukuku Danışmanlığı

Firmaya Ait İş İlanları