Pda 1

Pda 1

  • Makine ve Ekipmanlar

Firma Hakkında

Pall Corporation, yaşam bilimleri ve endüstrinin geniş yelpazesinde, müşterilerin farklı ihtiyaçlarına hizmet eden; yüksek teknolojili filtrasyon, ayırma ve arıtma sektöründe küresel bir liderdir. 

Pall mikroelektronik, gıda, su arıtımı, havacılık, yakıt, petrokimya, kimya, otomotiv ve enerji üretim endüstrilerinde müşterilerine uzun yıllardır hizmet vermektedir. Pall’in temel hedefleri;


  1. - Yenilikçi yarı iletkenleri ve tüketici elektroniğini üretmek,
  2. - Ticari ve askeri havacılık araçları için filtreleme,
  3. - Temel endüstriyel ekipmanların güvenilirliğini korumak,
  4. - Montaj suyu kalitesi, kıtlık ve talep sorunlarının ele alınması,
  5. - Enerji şirketlerine üretimi en üst düzeye çıkarmak ve ticari olarak başarılı yeni nesil yakıtlar geliştirmek için yardım etmektir.

Merkezi New York’ta bulunan Pall, tüm dünyada ofisleri ve üretim tesisleri bulunan global bir firmadır.


Pall firmasının endüstriyel üretim, otomotiv, enerji, petrokimya ve kimya sektörlerinde hizmet veren tek ve resmi Türkiye distribütörü PDA Mühendisliktir. 


PDA Mühendislik firması deneyimli kadrosu ile başta endüstriyel üretim ve kimya sektörleri olmak üzere çeşitli alanlarda ve farklı üretim basamaklarında kullanılan yüksek teknolojili filtrasyon ve arıtma sistemleri ile müşterilerine çözümler sunmaktadır. Her türlü bilgi ve kurulum-bakım konularında müşterilerine teknik destek ve danışmanlık hizmetleri sağlamaktadır.  


Özellikle parça yıkama uygulamaları, hidrolik filtrasyon sistemleri, yağdan su ayırma üniteleri, boya filtrasyon sistemleri ve kataforez filtreleri PDA Mühendislik firmasının uzmanlık alanlarındandır.

Pall ve PDA’nın ortak amaçları doğrultusunda; artan ekipman servis ömrü, yüksek müşteri memnuniyeti ve kaliteli son ürünler sağlanmaktadır. 

Çeşitli sektörlerde yer alan müşterilerine hizmet vermeye devam eden PDA Mühendislik; kaliteli Pall ürün yapısı, genişleyen müşteri yelpazesi ve gelişen kadrosu ile endüstriyel başarılara katkıda bulunmaya devam etmektedir.

Firmaya Ait İş İlanları