Peri Kalıp ve İskeleleri San. Tic. Ltd. Şti.

Peri Kalıp ve İskeleleri San. Tic. Ltd. Şti.

Firma Hakkında


Peri Kalıp ve İskeleleri San. Tic. Ltd. Şti.

“PERI” Federal Almanya’nın Ulm kentinin Weissenhorn kasabasında 45.000 m2 kapalı Fabrika alanı 170.000 m2 stok ve açık alan üzerine kurulmuş Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise ilk üçünden birincisi olan multinasyonal bir kalıp firmasıdır. PERI’nin ULM’deki Ana Merkez Fabrikası dışında Almanya içinde 60 ticari satış ve teknik büroları, dünyanın 55 ülkesinde (Amerika dahil) hizmet veren kardeş firmaları ve irtibat büroları, ayrıca Avrupa’nın 15 ülkesinde de imalat ve depolama tesisleri mevcuttur. Bu olağanüstü üretim satış ve servis ağına, firmamız; PERİ KALIP VE İSKELELERİ LTD. ŞTİ.1986 yılından beri temsilcilik, 1989 yılından itibaren de % 100 yabancı sermayeli bir Türk Şirketi olarak eklenmiş ve ülkemiz inşaat sektöründe hizmet vermektedir.

 

PERİ'nin Türkiye'de endüstriyel kalıp pazarlayan yabancı firmalardan önemli bir farkı, kendi kalıp sistemlerinin % 50 ye varan bölümünü tamamen Avrupa normlarında Türkiye’de üretmesidir. Bu nedenle İstanbul Büyükçekmecede 26,500 m² alan üzerinede inşaa edilmiş fabrikasında üretim yapmaktadır. Bu üretim belli zaman aralıklarında Almanya’ daki Laboratuarlarda test edilmektedir. Ayrıca PERI Türkiye’ nin Kiralama bölümüne 2000 yılında ilave ettiğimiz en modern teknolojilerle çalışan Montaj ve yeni Boya tesislerimiz sayesinde Türkiye imalatlarımız tamamen Euro normlarında gerçekleştirilmektedir. PERI'nin sistem kalıpları tüm MÜHENDİSLİK yapılarının (Reaktör, Arıtma Tesisleri, Köprü, Baraj, Yollar) yanısıra KONUT, TİCARET (Fabrikalar, Marketler, Alışveriş Merkezleri, Askeri Yapılar) SAĞLIK, (Hastaneler) ve EĞİTİM (Okullar, Üniversite binaları vs. ) amaçlı inşaa edilen tüm binalara uyum sağlamakta ve adapte olabilmektedir. Ayrıca kendini dünyada kanıtlamış PERI sistemlerinin yapıya sağladığı zaman, işçilik, beton kalitesi ve güvenirlilik gibi avantajlarının tabii sonucu olan ekonomiyi söylemeden geçemeyeceğiz.

 

PERI, kalıbın ayrılmaz bir parçası olan kalıp kontrplağını yani “PLYWOOD”u artık doğrudan temin edebileceğiniz en doğru adrestir. Finlandiya’nın UPM (SCHAUMAN) firması ile yapılan anlaşma gereği 1 OCAK 2001 tarihinden itibaren artık UPM İstanbul sizlere doğrudan satış yapmayacağı için “PERI” Türkiyedeki en büyük dağıtıcı olmuştur. Böylece “PLYWOOD” siparişlerinizde sizlere tüm olanaklarımız dahilinde en uygun fiyatı, teslimat koşullarını ve projelendirme hizmetini sunabilmekteyiz.

 

PERİ Türkiye' nin İstanbul’daki merkez Fabrika, Ofis ve Kiralama stok alanı yanı sıra Ankara, Antalya,Gaziantep Kazakistan-Almaty, Türkmenistan-Aşgabat , Azerbaycan-Bakü bölge müdürlüğü ve bu bürolarda çalışan deneyimli Kalıp Mühendisleri, teknik kadrolar ve montaj elemanları kalıp projelerinin hazırlanmasında, montajın yapımında ve uygulamada her zaman başvurabileceğiniz bir adrestir. Düne kadar yurtdışından verilen bu hizmetler ülkemizde sadece PERI Türkiye tarafından verilmektedir.