Portal Çelik Kapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Portal Çelik Kapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

  • Maden ve Metal Sanayi

Firma Hakkında

Portal Çelik Kapı 2006 yılında Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde çelik kapı üretimi ve satışı alanında faaliyetine başlamış, genç kadrosu, 6.000 m’ kapalı, 10.000 m2 açık alanı ile Çelik Kapı piyasasında önemli mesafe kat etmiştir. Bugün itibari ile yıllık yaklaşık 60.000 adet çelik kapı üretim kapasitesine sahip üretim hatlarında; statik boyalı çelik kapılar, ahşap kaplamalı lüks çelik kapılar, yangın kapıları, villa kapıları üretimini sürdürmektedir.

Çelik kapılarımız müşterilerimizin siparişleri doğrultusunda özenle kontrol edilerek üretilmektedir. Üretim öncesi, üretim ve satış sonrası verdiğimiz hizmetleri belgelendirmiş olduğumuz kalite standartlarına uygun olarak gerçekleştirmekteyiz.

Portal Çelik Kapı; Kayportal markası adı altında tüketicinin ihtiyaçları doğrultusunda farklı alanlara, zevklere ve ihtiyaçlara yönelik hizmetler sunmaktadır. Portal Çelik Kapı; Demos, Zenon, Daimon, Agape, Sitil, Dio, Aris, Milet ve Klasik serilerle birlikte tüketiciye sağladığı geniş renk seçenekleri, tüketicinin hizmetine yönelik kalite ve satış sonrası verdiği hizmet ile kendinden söz ettirmektedir.

Firmamız; İstanbul başta olmak üzere Yurdumuzun bütün illerine, yurtdışında başta Irak, İran, Kuzey Afrika olmak üzere 8 ülkeye hizmet götürmektedir. Gittikçe artan pazar payımızla bu sayıyı hızla arttırmayı hedeflemekteyiz.

Çelik kapıların üretimi özen isteyen uzun bir süreçtir. Her bir üretim aşaması itina ile yapılır. Ürünlerimiz profil konstrüksiyon, sac desteği ve yalıtım malzemesi ile güçlendirilerek imal edilir. Kaynak aşaması sonunda kaynak kalite kontrolü özenle yapılır. Kontrolden geçen kaynatılmış kapılar boya öncesinde özel kimyasal maddeler ile yağ ve pastan arındırılır. Çelik kapılarımız çizilmeye karşı dayanıklı elektrostatik toz boya ile 210 derecede fırınlanarak boyanır.

Çelik kapı modellerimiz birinci kalite MDF ahşap üzerine müşterilerimizin isteği doğrultusunda boya yapılarak veya istenilen kaplama malzemeleri ile kaplanarak üretilir. Kullanılan ahşaplarımız su ve rutubete karşı yüksek direnç sağlayan niteliktedir. Kalite, estetik ve bütçe tasarrufunu birleştiren Demos seri ürünümüz müşterilerimizin yoğun ilgisini çekmektedir.

Yüksek güvenlik için çelik kapı silindir göbeğini darbelere karşı koruyan çelik zırh, aksesuarlarda ise paslanmaya ve aşınmalara karşı uzun süre dayanıklı materyaller kullanılır.

Çelik kapılarımızda kullandığımız kilitler müşterilerimizin isteği doğrultusunda mono blok sistem, kancalı sistem veya merkezi sistem kilitlerden oluşur. Akıllı giriş sistemleri, parmak izi, uzaktan kumandalı giriş sistemi, kartlı, şifreli sistemler arzu edilen kapımıza takılabilir. Bütün kilitlerimiz imalatçı firma tarafından en az 5 yıl garantilidir.

Çelik kapılarımızın paketlemesinde beyaz şilte ve karton kullanılarak nakliyede oluşabilecek deformasyonlara karşı yüksek direnç sağlanır.

Portal Çelik Kapı müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kendini sürekli yenilemeyi, müşterisi için doğru, uygun ve sağlıklı çözümler üretebilmek için araştırmacı ve seçici olmayı kendisine ilke edinmiştir.

Firmaya Ait İş İlanları