Ramazan Aycan Sac ve Çelik İşleme Merkezi San. Tic. A.Ş

Ramazan Aycan Sac ve Çelik İşleme Merkezi San. Tic. A.Ş

  • Maden ve Metal Sanayi

Firma Hakkında

Sac ve çelik ürün işleme proseslerinde geride bırakmış olduğu yılların tecrübesi ile güçlenerek büyümesini sürdüren Ramazan Aycan Sac ve Çelik İşleme Merkezi A.Ş. kuruluşundan bugüne müşteri ve çözüm odaklı gelişim felsefesiyle alanında saygın referans noktalarını artırmaya devam etmekte, bunun yanında çeşitli tür ve kalitede levha ürünler, boru, profil ve lama gibi hadde ürünleri, genişletilmiş metal ürünleri başta olmak üzere farklı sektör ve müşteri ihtiyaçlarının en uygun şekilde karşılanabilinmesine yönelik hammadde satışı faaliyetlerini de aldığı olumlu geri dönüşler çerçevesinde revize ederek ve geliştirerek sürdürmektedir.
Firmanın uzmanlık alanı müşteri talepleri doğrultusunda çeşitli türlerde metal hammaddelerin plazma ve lazer kesim, abkant büküm, giyotin kesim usulleri çerçevesinde işlenmesiyle parça ve proje imalatı gerçekleştirmektir. Yerel ve bölgesel markalarla iş ilişkilerini uzun bir süredir müşteri sadakati odaklı esaslarla sürdüren firma yıllar içerisinde edinmiş olduğu tecrübesini ulusal markalarla da paylaşmaktadır.
Günümüz teknolojilerinden optimum ölçüde faydalanmayı üretim süreç iyileştirmelerinin odağına yerleştiren firma, salt üretim odaklı gelişme faaliyetlerinin verimli, etkin ve sürdürülebilir bir sonuç getirmeyeceği bilinciyle insan ve süreç temelli çalışmalara da önem vermektedir. Firma bu esasla üretim hatalarını, iş kazalarını, zaman ve enerji kayıplarını ciddi ölçüde minimize edecek dijital dönüşüm çalışmaları ile sektöründe olduğu kadar bölgesel çapta dikkat çeken markalar arasında yerini almış bulunmaktadır.

Firmaya Ait İş İlanları