Raven İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti.

Raven İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti.

  • Otomotiv

Firma Hakkında

Raven 1990 yılında bir aile şirketi olarak kuyumculuk, değerli taş ve madenler ile inşaat sektörlerinde ticari faaliyet gösterme amacıyla kurulan şirketlerin üçüncü nesil aile üyeleri tarafından oluşturulmuştur. Raven Grubu 30 yılı aşkın yolculuğu boyunca Türkiye’de ve Dünya’da pek çok projeye imza atarak rakiplerinden ayrışmayı başardı.
Güçlü altyapısı, gerçekçi vizyonu ve ülkesine olan inancı ile tutarlı bir şekilde büyümeye devam eden Raven bugün gelinen noktada, New York, Stuttgart, İstanbul ve Ankara olmak üzere değişik ülkeler ve şehirlerde kuyumculuk, değerli taş ve madenler ile inşaat sektörleri yanında otomotiv, balistik ve güvenlik alanlarında faaliyetlerine devam etmektedir. Çalıştığı alanlarda ciddi bir oyuncu olma hedefini taşıyan Raven, müşterilerinin yanı sıra çalışanları, iş ortakları ve hatta rakipleri için bir tutkuya dönüşecek, sınıfının en iyisi markaları bünyesinde barındırmaktadır.
Raven, 1903 yılında kurulan ve bugün Dünyada bilinen en eski Bina, Güvenlik, Balistik ve Otomobil Filmleri üreticisi konumunda olan Madico’nun gururla Türkiye Distribütörlüğünü yürütmektedir. Bunun yanında gene Otomobil Filmleri ve Boya Koruma Filmleri (PPF) alanında faaliyet gösteren Lacuna’nın Avrupa, OrtaDoğu ve Türkiye’deki tek yetkilisidir.
Modern ve çağdaş hayatı şekillendiren yeniliklerin öncülüğünü üstlenme misyonu ile Raven, geliştirdiği inovatif sistemler ile lüks otomobil segmentinde özgün ve orijinal yedek parça (OEM) satışı yapmaktadır.
Gelecekte mega şehirlerde yaşayan insanların ulaşım sorununu ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarına başlanan Uçan Araba’nın konsepti ve buna uygun bir şekilde şehir içi hava ulaşımının kentsel havayapı tasarımları Raven’in yenilikçi ekibi tarafından hazırlanmaktadır.
Raven müşterilerine üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı ile hizmet vermekte ve faaliyet gösterdiği her alanda yaşam standartlarını yükseltme amacıyla mükemmellik, sorumluluk ve yaratıcılık ilkelerine sıkı sıkıya bağlı hareket etmektedir.

Firmaya Ait İş İlanları