Redmill Solutions İzmir İrtibat Ofisi

Redmill Solutions İzmir İrtibat Ofisi

  • Medya Takip Hizmetleri, Medya

Firma Hakkında

WHO WE ARE… Redmill Solutions Ltd (RMS) is a privately-owned media technology company, registered and headquartered in the United Kingdom with additional offices in China and Turkey. RMS was founded in 2010 with the sole objective of empowering international advertisers (like the manufacturers of Oreo, Finish, Cadbury, Dettol, Rimmel London, MasterCard, Birds Eye and Goodfellas) by providing complete visibility and transparency to their advertising data. Accessibility to useful data allows the advertiser to make cost effective choices with increased understanding and connectivity to local markets.
The primary platform of RMS, codename ‘Tuk-Tuk’, has more than 5000 active users in 75+ countries. Tuk-Tuk is a ‘cloud’ based, easy to use system with sophisticated security and reporting functionality. Having a platform that is cloud based allows substantial redundancy planning, regular maintenance without service interruption and reduced capital investment by our clients.
We have several products that need constant development and new features being launched regularly.
We believe in a friendly and supportive work culture. We work hard and play hard, and beyond the creative buzz of the office there is a chance to ‘let your hair down’ at our summer and winter socials.
BİZ KİMİZ... Redmill Solutions Ltd (RMS), Birleşik Krallık'ta merkezi, Çin ve Türkiye'de ofisleri bulunan özel bir medya teknoloji şirketidir. RMS, reklam verilerine tam bir görünürlük ve şeffaflık sağlayarak, uluslararası firmaları (Oreo, Finish, Cadbury, Dettol, Rimmel London, MasterCard, Birds Eye ve Goodfellas gibi markaların sahipleri gibi) güçlendirmek amacıyla 2010 yılında kurulmuştur. Yararlı verilere erişilebilirlik, reklam verenin yerel pazarları daha iyi anlaması ve bağlantı kurması ile uygun maliyetli seçimler yapmasına olanak tanır.
RMS'nin temel platformu olan \"Tuk-Tuk\", 75'ten fazla ülkede 5000'den fazla aktif kullanıcıya sahiptir. Tuk-Tuk, gelişmiş güvenlik ve raporlama işlevine sahip, \"bulut\" tabanlı, kullanımı kolay bir sistemdir. Bulut tabanlı bu platform, müşterilerimize güçlü bir yedekleme planlaması yapabilme, hizmet kesintisi olmadan düzenli bakım ve daha az sermaye yatırımı sağlar.
RMS olarak, piyasanın ihtiyaçlarına göre sürekli geliştirdiğimiz pek çok ürünü müşterilerimizin kullanımına düzenli olarak sunmaktayız. Biz dostluk ve destekleyici yapıya sahip bir çalışma kültürüne inanıyoruz. Çok çalışıyor ve sıkı mücadele ediyoruz. Ofisimiz de yaratıcılığın verdiği heyecanın yanı sıra, yaz ve kış sosyal etkinliklerimizde \"keyif yapma\" şansı da bulunmaktadır.

Firmaya Ait İş İlanları