Robotek

Robotek

  • Yazılım, Üretim / Endüstriyel Ürünler, Savunma Sanayi, Elektrik & Elektronik, Otomasyon

Firma Hakkında

1996 yılında TÜBİTAK MAM Teknoloji Geliştirme Merkezi'nde faaliyetine başlayan Robotek, bilgi birikimi ve endüstriyel tecrübesiyle, robotik ve hareket tekniği konularında endüstriyel ve askeri ekipman ve sistem üretimi yapmakta, yüksek teknolojili mühendislik çözümleri geliştirmektedir.
Gelişmiş mekanik tasarım ve üretim, elektronik tasarım ve üretim ve yazılım geliştirme altyapısıyla birlikte, yüksek nitelikli kadrosunun yarattığı sinerji, Robotek’in yenilikçi çözümlerinin arkasındaki en büyük güçtür.
Robotek, kendi ürünleriyle birlikte, temsilciliğini yaptığı, konularında tanınmış bir çok yabancı firmanın ürünlerinin de satışını yapmakta ve satış sonrası destek hizmetlerini vermektedir.
Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Ar-Ge ve üretim tesisinde faaliyet gösteren Robotek Ltd. ile Almanya’da yerleşik kardeş kuruluşu Robotek GmbH, konularında küresel pazarın önde gelen firmalarındandır ve otuzun üzerinde ülkeye teknolojik sistemler ihraç etmektedir.
Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin ışığında, toplum yararını gözeterek ve çevreyi koruyarak en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamak ve ISO9001 Kalite Yönetim Sistemi’ni uygulamak, firmanın kalite politikası olarak benimsenmiştir.
Robotek, ilkelerine bağlı ve başarıya odaklanmış bir firma olarak müşterilerinin isteklerini karşılamakla kalmayıp beklentilerinin ötesinde çözümler sunmaya odaklanmıştır.