Sankyo Oılless

Sankyo Oılless

  • Makine ve Ekipmanları

Firma Hakkında

 1964 yılında Japonya’da kurulan SANKYO OILLESS, ticari unvanında yer aldığı üzere, kendinden yağlamalı (bakım gerektirmeyen) ya da grafitli bronz şeklinde nitelendirilen  ‘oilless’ ürünlerin öncü ve lider markasıdır. Metalürji, dökümhane ve talaşlı imalat faaliyetlerini Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetleri ile  destekleyen SANKYO OILLESS, yarım asrı deviren tecrübesiyle, triboloji alanında devrimsel nitelikte ve yüksek katma değerli yüzlerce patentli ürünü kullanıcıların hizmetine sunmuştur. 
SANKYO OILLESS, başta otomotiv ana sanayii olmak üzere, sac ve plastik kalıpçılığı, beyaz eşya, makine, otomasyon, ağır sanayi, demir-çelik, enerji, havacılık, genel endüstri vb daha pek çok sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli ve yüksek performans ürünlerin öncü ve lider onaylı tedarikçi markası konumundadır.  
Globalde 700’e yakın çalışanı ile 22 ülkede teknik (mühendislik ve tasarım) hizmetleri de içerecek şekilde üretim ve satış faaliyetlerine devam eden SANKYO OILLESS’in ana ürün grupları şunlardır; kendinden yağlamalı (oilless) burç, yatak, kızak ve plakalar. Kam üniteleri. Kayar maça (jigle) üniteleri. İtici, kaldırıcı, dayama vb sensörlü üniteler. Pimler, miller, kolonlar.

Firmaya Ait İş İlanları