Santek Endüstri ve Yapı Malzemeleri

Santek Endüstri ve Yapı Malzemeleri

  • Makine ve Ekipmanlar, Elektrikli ve Elektronik Aletler, Hırdavat Sanayi

Firma Hakkında

 

HEP DAHA İYİYE…

 

Santek Endüstri ve Yapı Malz. Ltd. Şti. 2002 yılında faaliyetine başlamış olan bir aile şirketidir. Aile sıcaklığını kaybetmeden hep daha iyisi olma yolunda adımlar atmaktayız. Faaliyetlerine alanında uzman çeşitli markaların distribütörlüğü ile başlamış olan firmamız ilerleyen süreçte kendi markasını yaratmış ve günümüze kadar olan süreçte satış ve satış sonrası hizmetlerini 120 çeşitlik makine ve aksesuar ürünleri ile her gün geliştirmeye çalışmaktadır. 

Elektrikli el aletleri ve aksesuarları, kompresör, boya karıştırıcı mikser, duvar zımparalama, akülü vidalama, matkap, vantuzlu ve ayarlanabilir panç gibi ithal ürünlerimiz Avrupa ve CE standartlarına uygun olup, akredite edilmiş Avrupa test ve onay firmalarından alınmış olan (ürünün gerekliliklerine göre), TUV, GS, EMC, ROHS, LV, MID vb. gerekli belgelerle kalitesi tescilli ürünlerdir.

Türkiye’de üretimini yaptırdığımız; gönye kesme, tas menteşe yuva açma makinası, kaynak makinası ve akü şarj cihazları ise TSE standartlarına uygun olarak üretimi yapılan ürünlerimizdir.

Firmamız kendi markasını 2009 yılında oluşturmuş olup marka değerini arttırma yolunda emin adımlar ile ilerlemektedir.