Sarbay Group

Sarbay Group

  • Tüketici Ürünleri, Gıda, Kozmetik

Firma Hakkında

Sarbay Dış Ticaret Limited Şirketi 2012 yılında faaliyete geçmiş. Şirket ortaklarının şirketi kurmadan önceki birikimlerini  tek çatı altında birleştirmiştir.Sarbay; ihracatçı ortakları ve müşterileri ile yurtdışındaki ithalatçı şirketler arasında aracılık görevi yapmaktadır.

Mevcut dış ilişkileriyle uluslararası pazarlarda iş geliştirme misyonunu üstlenmiştir.Sarbay Şirketi olarak önceliğimiz ; Müşterilerimizin menfaatini  korumayı amaç
edinmek ve müşterilerimizin güvenini kazanmak tüm kazançlardan daha değerlidir. Müşterilerilerine daima daha kaliteli hizmet sunmaya özen gösterme.
Müşterilerinin menfaatini koruma.Etkin ve güvenilir ekip çalışmasıdır.

2012 yılında, tek kullanımlık plastik ustura ve kan taşı üretimi yapmak için kurulmuş olan SGI Plastik Makine Kalıp İnşaat Oto. San ve Tic. Ltd. Şti., ihracat pazarında halihazırda Avrupa, Ortadoğu ve Körfez ülkelerine sunmuş olduğu yüksek kalite ürünleri ile her geçen gün bulunduğu pazarda marka imajını güçlendirmektedir.

Firmamızın kuruluş amacı yüksek kalitede, kullanım kolaylığı içeren, hijyen anlamında kullanıcıya güven veren ürünler üreterek, üretim bazlı büyümeyi hedef alarak bağlı bulunduğu sektörde lider olmaktır.

Firmaya Ait İş İlanları