Seed And Kitchen Tohumculuk ve Entegre Tarım Operasyonları A.Ş

Seed And Kitchen Tohumculuk ve Entegre Tarım Operasyonları A.Ş

  • Tarım / Ziraat

Firma Hakkında

Seed & Kitchen, Şeffaflık, Yenilikçilik ve Gıda Güvenliği ilkelerinden ayrılmadan, son tüketici için tohumdan mutfağa etkin iş süreçleri planlamakta ve yönetmektedir.
Seed&Kitchen, Türkiye merkezli Ortadoğu, Doğu Avrupa ve Rusya/CIS ülkelerinde faaliyet göstermektedir.
Dünyanın önde gelen tohum üreticilerinin ülkemizdeki özel yetkili distribütörlüğünü üstlenmiştir.
Türkiye’nin en büyük gıda perakende şirketleri ve işlenmiş gıda üreten firmaların çeşitli ürünleri için tohumdan market raflarına dek tüm süreçlerde üretim faaliyetlerinin koordinasyonunu yürütmektedir.
Yürütülen bu entegre tarım faaliyetleri yanı sıra, uzun yıllar FMCG pazarındaki tecrübeleri ile İyi Gıda ve Gurme ürünler kategorilerinde de çeşitli marka temsilcilikleri üstlenmiştir. Bu ürünler için ithalat – ihracat faaliyetleri sürdürmektedir.
ONE SIZE DOES NOT FIT ALL!
“Seed & Kitchen” applies effective business processes from SEED to KITCHEN for full consumer satisfaction with Transparency, Innovation, and Food Safety principles.
Seed & Kitchen Co. Based in Turkey. It has undertaken the exclusive authorized distributorship of the world’s leading seed producers. Operating in Middle East, Eastern Europe, and Russia / CIS countries with its own strategic partners.
In addition to these integrated agricultural activities, it has undertaken various distributorships in the field of Good Food / Gourmet Food with its long years of experience in the FMCG market. Import – Export activities are being executed for these products.