Sersan Plastik San. ve Tic. A.Ş.

Sersan Plastik San. ve Tic. A.Ş.

  • Plastik ve Ürünleri, Ambalaj

Firma Hakkında

SERSAN PLASTİK; yarım asırlık bilgi ve birikim ve yenilikçi üretim teknolojisi ile ambalaj sektöründe faaliyet gösteren, müşteri memnuniyetini ve yüksek kalitede üretim anlayışını ilke olarak benimsemiş, İstanbul Arnavutköy’de yer alan entegre tesisiyle sektöründe söz sahibi olmayı hedefleyen bir firmadır.
Kalite odaklı ambalaj üretimi, müşterilerin taleplerine göre özel çözümler, rekabetçi fiyat, yenilikçi üretim ve zamanında teslim politikasıyla hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.
Sersan Plastik, genç ve dinamik yapısıyla, çalışma ortaklarına en iyi hizmeti sunmak için yeni yatırım projeleri gerçekleştirmeyi, sektörde en yeni gelişmelerin takipçisi olmayı, müşteri memnuniyetini her daim korumak adına çalışanlarını yenilikçi eğitimler ile desteklemeyi hedef edinmiştir.
İnsana ve doğaya saygı en öncelikli prensibidir. Gerek üretim tesisinde gerek ürünlerinde maksimum çevre duyarlılığı ile çalışmaktadır.
Her geçen gün genişleyen ürün gamı ile yeni yatırımlara her zaman açık, aktif, üretken, dürüst ve saygın bir şirket olma anlayışı ile sizlere hizmet vermektedir.