Sistem Mobilya Doğrama Dekorasyon San. İnş. Teks. Tic. A.Ş. (Sistema)

Sistem Mobilya Doğrama Dekorasyon San. İnş. Teks. Tic. A.Ş. (Sistema)

  • Ev Mobilyaları, Hazır Mutfak - Banyo

Firma Hakkında


Sistem Mobilya Doğrama Dekorasyon San. İnş. Teks. Tic. A.Ş.
 


 

Sistema kurucu üyelerinin, sektörün her alanında 20 yılı aşan tecrübelerinin birleşmesiyle 1994 yılında kurulmuştur ve Adana Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde üretimine devam etmektedir.

Klasik çizgilerden, modern tasarımlara kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Sistema üretiminin tamamını Mutfak Banyo ve Kapı alanında değişimin verdiği dinamizmi de yakalayarak küresel anlayışa uygun tarzda yeniden yapılandırmış ve bununla ilgili tüm üretim alt yapısı ve modernizasyon çalışmalarını tamamlamıştır.

Sistema ürün yelpazesindeki tüm bu ürünler CNC makineler ile yapılmaktadır. Yüksek teknoloji ürünü olan CNC tezgahları ürün kalitemizi ve hizmetimizi oldukça üst seviyelere yükseltmiştir.

Hazır mutfak - banyo ve kapı üretiminde Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan sistema zengin ürün gamı ile Türkiye’nin belirli bölgelerindeki bayilikleri üzerinden farklı yaşam sitillerine ve çeşitli beğenilere cevap üretmekten ve seçkin müşterilerimize en şık, en fonksiyonel mutfakları sunmak ve satmaktan zevk alarak çalışmaktadır. 2006 yılı içerisinde de bayilik talepleri değerlendirilecek ve bayilik verilmeye devam edilecektir. Sistema mutfak müşterilerine en iyi hizmeti sunmak firma hedeflerini gerçekleştirerek sürekliliğini sağlamak amacıyla TS 12487, TS 12558 hizmet yeterlilik ve ISO 9001:2000 Kalite Yönetim sistemi belgelerini almıştır. Aynı zamanda MUDER üyesi olan firmamız sektörü ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Sistema mutfak olarak amacımız mutfağı sadece yemek hazırlanan bir yer olmaktan çıkartıp aile bireylerinin ve dostların bir araya geldikleri sıcak bir ortam olarak tasarlamak ve içinde yaşamaktan zevk alacağınız, zevkle yemek yapacağınız mekanlar yaratmaktır.

Müşterilerimiz, sistema mutfak showroomlarında mutfak ve banyo mobilyaları dışında mutfakların konseptine uygun masa-sandalye ve tamamlayıcı ürün olarak kullanılan genel anlaşma yapılmış firmaların ankastre cihazları, eviye, armatür ve tezgah arası aksesuarlarını da bulabilmektedirler.

Sistema mutfak showroomlarında profesyonel satış kadromuzla birlikte keşif, projelendirme, ürün temini, sevkıyat ve montaj hizmeti ücretsiz olarak verilmekte ve farklı yaşam sitillerine ve çeşitli beğenilere cevap üretilmektedir. Sistema mutfağın modüllerine uygun olarak özel hazırlatmış olduğu bilgisayar program ile mimarlarımız tarafından müşteri istek ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan projeler üç boyutlu ve renkli olarak bilgisayardan ve dev ekranlardan sunum yapılmaktadır. Satış öncesi ve satış hizmetlerinin yanı sıra satış sonrası hizmetler de (montaj, yedek parça ve servis) müşterilerimize en iyi şekilde sunulmaktadır.

Sistema mutfak dünyaya açılmak için en önemli unsurlardan biri olan yurtiçi ve yurtdışındaki fuarlara katılarak adını daha fazla duyurmuş olmanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.