Sivantos İşitme Cihazları

Sivantos İşitme Cihazları

  • Diğer

Firma Hakkında

2015 yılında Sivantos olarak isim değiştiren Siemens Audiology Solutions şirketi üretimini aynı fabrikalarında devam ettirmekte olupportföyünde işitme cihazı aksesuarları, ayar yazılımı, akıllı telefon uygulamaları ve tanısal iş çözümleri ile dünyada lider konumda olan işitme cihazı üreticilerinden biridir. 120‘ den fazla ülkedeki işitme sağlığı profesyonellerine, Siemens, Rexton, A&M gibi markalarıyla her yıl milyonlarca işitme cihazı üreten ve satan şirketimiz 2016 yılı itibariyle Signia markamız ile yeni bir sayfa açıp çok daha dinamik ve müşteri odaklı hale gelip teknoloji lideri olmayı başarmıştır.

Sivantos Grup’u odyolojide bir öncü olarak, en yenilikçi teknolojileri kullanıp geliştirmeyi öncelikli olarak ele alarak, tüm işitme ihtiyaçlarına cevap veren ürünleri ile, işitme cihazı tarihinde birçok ‘’ilk’’e imza atmıştır. Son olarak geliştirilen dünya ilki ise, gürültülü ortamlarda normal işitmeden daha iyi konuşma anlaşılırlığı sağlayan işitme cihazları olmuştur.

Ürün yelpazemiz, kullanıcının tasarım, fonksiyon ve estetik görüntüdeki tercih ve ihtiyaçlarını karşılayan, her çeşit ve derecedeki işitme kayıplarına yönelik çözümler üretebilen, ödüllü işitme cihazları ve  aksesuarlarını içermektedir.

Hedefimiz en son teknoloji ile daha iyi işitme ve anlamanın geleceğini inşa ederken, işitme sorunu olan insanların daha dolu ve rahat bir hayat yaşamalarını sağlamaktır.”