Space İstanbul Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Anonim Şirketi

Space İstanbul Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Anonim Şirketi

Firma Hakkında

2006 yılında kurulan Space Gayrimenkul Geliştirme & Danışmanlık A.ş., güçlü sosyal ağları ve uzman profesyonelleri ile yerel ve uluslararası düzeyde müşterilerine etkin ve güvenilir gayrimenkul çözümleri sunan lüks gayrimenkul danışmanlık firmasıdır.
Portföyündeki A ve A+ ağırlıklı konut ve ticari gayrimenkuller ile başarılı anlaşmalara imza atan Space , orta ve yüksek gelir seviyesindeki müşterilere hitap eden konut alanlarında faaliyet göstermesinin yanı sıra, İstanbul'un en popüler iş merkezleri ve gelişmekte olan bölgelerdeki ticari satış ve kiralama işlemleri konusunda da hizmet vermektedir.
Space, Ortadoğu’da Bosphorus International, Amerika’da Corcoran ile Brown Harris Stevens ve Avrupa'nın birçok ülkesinde bulunan güçlü ve kurumsal iletişim ve pazarlama kanalları ile dünya çapında iş ortaklıkları yapmaktadır. Space, 2017'de açılmış olan Portekiz temsilciliği ile, Lizbon ve Porto merkezli konut ve ticari yatırım imkanlarını müşterilerine sunmaktadır.
Sektöründe her zaman öncü ve yenilikçi bir firma olan Space, Bebek merkez ofisi yanında ; Kandilli, Nişantaşı ve Kemer şubeleri ile etki alanını geliştirerek müşterilerine maksimum hizmeti sağlamak için çalışmalarına devam etmektedir.