Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş

Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş

  • Hızlı Tüketim Malları

Firma Hakkında

Türkiye’de açtığı 1.300’den fazla restoranla hızlı servis restoran zinciri sektörünün lideri konumunda olan TAB Gıda, 1994 yılından beri faaliyet göstermektedir.
Gıda işletmeciliği konusunda tüm çözümleri kendi bünyesinde sunan iş modeli ile dünyada benzersiz bir gıda ekosistemine sahip TAB Gıda’nın hızlı servis sektöründeki serüveni, 1995 yılında geniş ürün yelpazesi, alevde ızgara ateşinin karşı konulmaz lezzetleriyle sektörün öncülerinden biri olan Burger King®'in master franchise haklarını alarak Türkiye'ye getirmesiyle başlamıştır.
Bünyesinde bulundurduğu 6 markası ile restoran sayısını her geçen gün artırarak Türk halkına daha çok noktadan hizmet ulaştırmayı görev edinen TAB Gıda, sektöründeki liderliğini kaliteli ve lezzetli ürünlerinin verdiği güvene ve operasyonel mükemmeliyetçilik anlayışına borçludur. Türkiye'nin istihdamına da büyük katkı sağlayan TAB Gıda'nın, franchise işletmecileriyle beraber çalışan sayısı yaklaşık 25.000’dir.
BURGER KING®
Türkiye'deki faaliyetlerine 1995 yılında ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi A.Ş.'nin Türkiye'deki ana geliştirici ve üretici haklarını alarak bünyesine katmasıyla başlayan alevde ızgara ateşinin kralı Burger King®, kısa sürede restoran zincirlerinin halkalarını çoğaltarak, vazgeçilmez lezzetlerin adresi olmuştur. Türkiye'de sektörünün lider markasından biri olan Burger King®, bugün Türkiye genelindeki 650'den fazla restoranı ile lezzet tutkunlarına hizmet vermektedir.
ARBY’S®
Sıra dışı ve doyurucu lezzetlerin vazgeçilmez adresi Arby’s®, Türkiye’de TAB Gıda güvencesiyle 2010 yılında hizmet vermeye başlamıştır. ‘’Etçiyiz Biz” diyenlerin vazgeçilmez adresi haline gelen Arby’s®, Türkiye genelinde 70’ten fazla restoranında geniş ürün yelpazesiyle lezzet tutkunlarına fırınlanmış dana etinin en özel halini sunmaktadır. Arby’s®, 4 saat ağır ağır fırınlanmış dana etinden özenle dilimlenmiş Roast Beef, özel baharatlarıyla 12 saat marine edilmiş ve 4 saat fırınlanmış biftek eti, 16 saat fırınlanmış özel Arby’s® teknikleriyle fümelenmiş kaburga eti ile et tutkunlarının gününe lezzet katıyor.
SBARRO®
Hayatın en lezzetli dilimini sunan Sbarro®, 2007 yılından beri Napoli'nin geleneksel ve nefis lezzetlerini Türkiye’deki pizza tutkunları ile buluşturmaktadır. Sbarro® restoranlarında sunulan leziz pizzalar, profesyonelce ve hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanmaktadır. Geleneksel lezzetleri de menüsünde bulunduran Sbarro®, Turka Serisi’yle geleneksel tatları da lezzet tutkunlarına sunmaktadır. Tazelikten ve kaliteden ödün vermeyen Sbarro®, lezzet tutkunlarına pizzalar, makarnalar, salatalar, fırın patates, sote sebzeler, wrap çeşitleri, pide, çorba ve tatlılardan oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.
POPEYES®
TAB Gıda, eşsiz lezzet formülleriyle geleneksel lezzetlerini otantik tatlarla birleştiren, 12 saat önceden özel baharatlarla marine edilen, çıtır çıtır ve sıcacık servis edilen Popeyes® tavuklarını Türkiye’deki tavuk severler ile 2007 yılında buluşturmuştur. Popeyes®'ın hikayesi, yemek pişirmenin bir tutku olduğu ve tariflerin nesilden nesile aktarıldığı Louisiana'da başladı. Popeyes®'in simgesi çıtır sıcak tavuk, yıllarca güney Amerika'nın vazgeçilmez lezzeti oldu. Türkiye’de 200’ü aşkın restoranla hizmet veren Popeyes® terbiyeli tavuğunu sevenleriyle buluşturuyor.
USTA DÖNERCİ®
20 yıllık deneyimini işin ustalarıyla birleştirip Türkiye’nin döner restoran zinciri Usta Dönerci® markasını yaratan TAB Gıda, konusunda uzman çalışanlarıyla yüksek kalitede ürünlerini, uygun fiyat ve üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek müşterilerine sunmaktadır. Usta Dönerci® ürünlerinin benzersiz lezzeti, özenle seçilen malzemelerden gelmektedir. “Güvenilir Kaynaktan Lezzetli Et, Hızlı Servis, Ulaşılabilir Fiyat” politikasından ödün vermeden, uluslararası kalite standartlarında üretim yapan tedarikçilerle çalışan Usta Dönerci®, misafirlerine her zaman kaynağı belli, kaliteli malzemeler ile hazırlanmış leziz, doyurucu, zengin ve ekonomik menüler sunmaktadır. TAB Gıda, Türkiye genelindeki 130’dan fazla Usta Dönerci® restoranıyla, misafirlerini benzersiz bir lezzet deneyimi yaşamaya davet etmektedir.
USTA PİDECİ®
2019 yılında kurulan Usta Pideci®, TAB Gıda’nın çeyrek asırlık tecrübesi ile Usta Dönerci®’ den sonra kendi yarattığı ikinci markasıdır. Özenle seçilen malzemeler, güvenilir kaynaktan gelen şarküteri ve dana eti ile klasik yöntemlere sadık kalarak hazırlanmış nefis pide çeşitleri sunan Usta Pideci®, “50 cm’lik Dev Pideler!” sloganı ile pide severlere eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

Firmaya Ait İş İlanları